Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/351 anonim ***** válasza:
29%
Szia,en hiszek neked es nagyon sajnalom ami Veled tortent!Es bar en sose tudnek lemondani a gyerekemrol,de nem ugyanaz a helyzetunk es az ut sem,ahonnan elindultunk...Ezert en meg is ertelek!Te csak jot akartal a gyerekednek,de minta nincs elotted,hiszen te is anya nelkul nottel fel,sokkal rosszabb korulmenyek kozott.En azt javasolnam Neked,keress munkat,tegyel felre penzt,de a jogodrol,hogy lathasd a gyereked,sose mondj le!Ezt egyetlen birosag sem tilthatja meg Neked!(hacsak nem vagy alkoholista,kabszeres,stb.,de ezt erosen ketlem!)Tartsd a kapcsolatod a gyerekeddel,es mindegy mit fog neki az apja mondani Rolad,mert az biztos hogy megprobalja majd teletomni a fejet minden szemet hazugsaggal,de ha jelen vagy az eleteben es megismer,latni fogja,hogy milyen vagy valojaban es o is felno majd egyszer,akkor Te is elmeselheted Neki a tortenetedet...A masik tanacsom,h hagyd a GYK-t nem kell mentegetoznod,sem magyarazkodnok,Te is lathattad,hogy mennyi rosszindulatu,gyulolkodo ember van,akik itt vezetik le vadidegen embereken a feszultsegeiket,mert mashol nem merik,csak itt nevtelenul....Kaptal nehany hasznos,cimet es tanacsot,szeruntem ezeknek nezz utana,es ne add fel!!!!Ismeretlenul is minden jot es sok boldogsagot kivanok Neked,remelem rendbejon meg az eleted!!!
2013. márc. 19. 17:26
 252/351 anonim ***** válasza:
32%
17:24 olvasd végig, mi történt eddig. Akkor a kérdező tényleg megbolondult, és viccből hagyta ott a férjét, akit szeretett, meg az újszülöttjét, akit alig várt, és a biztonságos otthonát. Kizárólag azért, hogy itt néhány embernek legyen min csámcsognia... Szerinted.
2013. márc. 19. 17:28
 253/351 anonim ***** válasza:
18%

Rákerestem és bakker tényleg van ilyen film. Ugyanez a sztori!

Tudod, én eddig jóindulatúan írtam ide és a pártodat fogtam de ezután teljesen hiteledet vesztetted a szememben!

Szégyelld magad hogy ilyenekkel viccelődsz!

2013. márc. 19. 17:29
 254/351 anonim ***** válasza:
69%
Hat lehet hogy a ferje ebbol a filmbol vette az otletet,ez nem fordulhat elo...?Egyebkent mi a cime,szivesen megneznem...
2013. márc. 19. 17:31
 255/351 anonim ***** válasza:
4%

Én csak most találtam rá erre a kérdésre, egy másik kérdésben linkelték.. Eddig elkerülte a figyelmem sajnos.

Ez tényleg egy Hollywood-i film, Warner Bros. Entertainment, és valóban, süllyedj el hogy ilyenekkel viccelődsz!

Nincs jobb dolgod mint kamu sztorikat gyártani?

Arra nem gondoltál egyébként hogy lebuksz? Választhattál volna egy kevésbé ismert filmet is!!

2013. márc. 19. 17:33
 256/351 anonim ***** válasza:
32%
De mi a cime?
2013. márc. 19. 17:38
 257/351 anonim ***** válasza:
74%
Nekem most errol a filmrol az ugrott be, hogy mi van ha a ferj nezett sok filmet, es o vette innen az otletet????
2013. márc. 19. 17:38
 258/351 anonim ***** válasza:
11%

Na most akkor végre kiborult a bili?

Kedves Kérdező, kíváncsian várom a magyarázkodó válaszod!

Vagy esetleg keresed te is az ominózus filmet?

2013. márc. 19. 17:39
 259/351 anonim ***** válasza:
16%

Hoppáá! Van ilyen film? Engem is érdekelne a címe.

Egyébként szerintem sokat elárul hogy a kérdező eddig 1 percen belül válaszolt mindenre, most viszont, mióta előjött a film téma se híre se hamva..

Eddig is ellentmondásos volt a sztori, de most, hogy ez így kiderült és részéről nincs reakció, pláne az!

2013. márc. 19. 17:41
 260/351 anonim ***** válasza:
38%
Mi a cime most mar engem is erdekel??
2013. márc. 19. 17:47
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!