Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/351 anonim ***** válasza:
57%
Szórakozás???!!! Én már régen a kútba ugrottam volna, ha ezt tettem volna. Sírnék, örjöngenék, jajveszékelnék és irány a kút, vagy a vasút!
2013. márc. 19. 17:12
 242/351 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem az a gyerek jól jár ha nem te neveled.

Most is mit csinálsz? A neten keseregsz ahelyett hogy foggal-körömmel keresnél egy bejelentett állást és egy lakhelyet, hogy legalább egy minimális esélyed legyen arra hogy neked ítéljék. De nem, itt siránkozni nyilván könnyebb.

Remélem az apuka fogja megkapni!

2013. márc. 19. 17:13
 243/351 anonim ***** válasza:
69%
Ha a birosagon elomondod h milyen korulmenyek kozott jelentette be a ferjed a valast meg h kihasznalt lehet van eselyed de en akkor is azt mondom h keress munkat es sporolj probalj megteremteni mindent ahhoz h nevelhesd a gyereked.Ha nem is most par honap mulva de ne add fel.Ez borzalmas h ilyen van de semmi elojelet nem lattad??? Ennyire nem lehet jo szinesz a ferjed??
2013. márc. 19. 17:13
 244/351 anonim ***** válasza:
39%
Miért? Mert anya nélkül sosem lesz normális élete. Akkor sem, ha üvegkastélyban nő fel. Itt az anyja példája, aki édesanya nélkül nőtt fel.
2013. márc. 19. 17:15
 245/351 anonim ***** válasza:
0%

Lehet

De a penz nem minden..

Az apja nevel belole egy kifordult ertekrenddel rendelkezo felnottet, egy elkenyeztetett p...csat..

Akibe beleneveli, hogy te milyen voltal, emiatt megint lelkileg nagyon egeszseges lesz ugye....

Az anyja vagy neked kellett volna erosnek lenned, mert egy anyanak az a dolga, amugy igy legalabb lett vona 38e ft beveteled, igy meg. Semmmi...

2013. márc. 19. 17:15
 246/351 anonim ***** válasza:
89%

Mielőtt a "véranyák" a fejét követelnék a kérdezőnek, olvassátok végig az egész sztorit. Ezt a szerencsétlen lányt a férje elvette, amikor már terhes volt. És a szülés utáni napon kiderült, hogy végig egy törvényes béranyát akart, aki kihordja a gyerekét! Megmondta neki, hogy nem tart rá tovább igényt. Csak mindenki bolondnak, vagy egy unatkozó felhasználónak gondolta őt, amikor leírta, hogyan jutottak idáig.

Mégis mire kellett volna várnia? Hogy megtűrjék amíg teje van? Hova mehetett volna egy újszülöttel? A híd alá? Mielőtt bárki azzal jönne, hogy miért nem kért segítséget, az írjon már le egyetlen címet, egyetlen telefonszámot, ahova eséllyel lehet fordulni ilyenkor. Főleg úgy, hogy ott ül az ember mellett a férje, és figyeli minden mozdulatát. Úgy, hogy nincs egy fillérje, amit a sajátjának mondhatna, mert a férj kezeli a pénzt. Ahol nem papírokat kérnek, nincs több hónapos várólista, hanem azt mondják, hogy fogd a gyerekedet, és gyere ide. Kapsz meleg szállást, ételt, ruhát, majd dolgozol, ha már nem szoptatsz...Hol van ilyen??? A mesében?? Ott sem.

Borzasztóan sajnállak kérdező, de mivel végig követtem ezt a történetet, azt kell mondanom, hogy semmi meglepő nincs a végében. Nekem már az elején az volt a sejtésem, hogy ez fog történni. Ha maradsz, ugyanez történt volna, legfeljebb még jobban szenvednél. Próbáld meg összeszedni magadat minél előbb, és azért ne add fel végleg, hogy része lehetsz egyszer a kislányod életének.

2013. márc. 19. 17:16
 247/351 A kérdező kommentje:
A neten keresek mert itt gyorsabb. Hol keressek állást? Az utcára nincs kiírva hogy munkalehetőség. Ezeket itt a neten feljegyzem és holnap útnak indulok. De elég sok baj van mert még terhes hasam van, és a mellemet is borogatni kell.
2013. márc. 19. 17:16
 248/351 anonim ***** válasza:
77%
Neked meg amugy is pihenned kellene 2 hete szultel azert az megviseli az embert.Aki azt irja h otthon ul es nem csinal semmit valoszinu h sose szult nem olyan mint amikor elvagod az ujjad.....kicsit jobban faj.Anyukm igy kapott trombozist amikor apam otthagyott minket a korhazban es o jart a papirok utan stb...
2013. márc. 19. 17:21
 249/351 anonim ***** válasza:
70%

Mit mondott a férjed,mikor eljöttél? Egyáltalán tudta, vagy szó nélkül eltűntél onnan? Megbeszéltetek bármit is a gyerekkel kapcsolatban?

Keress munkát és ha ez megvan, akkor állandó lakhelyet, majd egy ügyvédet. Baromi nehéz lesz, de ha tényleg szeretnéd a kislányod, akkor megoldható, bár hosszú folyamat.

Nagyon sajnálom, ami veled történt. Kitartás!

2013. márc. 19. 17:21
 250/351 anonim ***** válasza:
19%

"Ezt a szerencsétlen lányt a férje elvette, amikor már terhes volt. És a szülés utáni napon kiderült, hogy végig egy törvényes béranyát akart, aki kihordja a gyerekét! Megmondta neki, hogy nem tart rá tovább igényt." EZT UGYE TE MAGAD SEM HISZED EL???

Van egy ilyen 2007-es film, pont ez az alaptörténet, a nővéremmel láttam még a moziban, mindjárt rákeresek hogy mi a címe.

A kérdező csak sok filmet nézett, ennyi.

2013. márc. 19. 17:24
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!