Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
Védőnőnek,szociális munkásnak, stb. szólj hova viszed a gyereket és miért.
2013. márc. 5. 19:58
162/351 anonim válasza:
Hogy lehettél ennyire,buta,hogy így engedted magad kisemmizni?
2013. márc. 5. 21:45
163/351 anonim válasza:
"Mi az, hogy nincs joga máshova menni a gyerekkel? Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Oda megy, ahova akar."
És erre odamegy az apa és ugyan olyan jogon elviszi mint az anya. Vagy mégis, hogy gondolod az anya elviheti az apa engedélye nélkül de az apa nem. Azért ez baromira nem így működik.
2013. márc. 5. 21:49
164/351 anonim válasza:
Nem olyan régen szültem, egy évvel ezelőtt kb. az apa aláírását sehova sem kérték... ott sem volt amikor átvettem a babát, lent volt a kocsinál, később jött csak fel, amikor már kint voltam a babával a szülészeti részlegen kívül... szóval elviheti az anya az apa beleegyezése nélkül.
2013. márc. 6. 05:49
165/351 anonim válasza:
Nyilván nem kérték az apa aláírását,mivel téged láttak el a kórházban és nem az apát... :-) mellesleg,az,hogy az apa tudta nélkül vagy tudtával viszed ide-oda a gyereket,nem jelenti azt,hogy az apa abba bele is egyezik! Nem ugyanaz a kettő! Ébresztő véranyák,nem csak nektek születik gyereketek,hanem a férfinak is,akinek ugyanolyan jogai vannak a gyerek felett,mint nektek! :-) és ezen jogok,nem a szüléstől vagy a szoptatástól függnek...
2013. márc. 6. 07:16
166/351 anonim válasza:
Kérdező,ugye ma engednek ki benneteket?
Végül mi történt?
Ki hol lesz?
2013. márc. 6. 09:09
167/351 A kérdező kommentje:
11-re jön a férjem, már összepakoltam, készítem össze a babaruhát amiben hazavisszük. Ma sem mondott semmit a telefonba, hogy ne mehetnék haza. A nővéreknek szóltam hogy mi van ha a ház előtt már nem enged be. Azt mondták akkor léphetek tovább de addig ne izguljak semmi nem lesz. Mintha én találtam volna ki.
2013. márc. 6. 10:17
168/351 anonim válasza:
ma 07:16 Véranyák? Ezt a szót honnan vetted?:D
Egyébként igen, joga van az apának a gyerekhez,blabla szokásos szöveg, de ez a történet messze nem erről szól.:D
Itt egy beteg elméjű férfi van, aki arra használta fel a nőt, hogy legyen a gyereke, s utána a nőt kitegye az utcára.Ha ez igaz, akkor nagyon jó helye lenne a gyereknek egy torz elméjű férfinál.:D nem is beszélve arról, hogy pont az apa akarja a nőt megfosztani a szülő jogoktól.
De majd kiderül mi lesz.
2013. márc. 6. 11:27
169/351 anonim válasza:
Ezek a nővérek tényleg nem vettek komolyan.A férjed jól eljátszotta nekik a szerető társat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!