Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Perzse, most ezt annak irtam aki szerint nem fontos...
Termeszetesen nem ez a teny fogja eldonteni, hogy hogy dontenek.
(Megjegyeznem, hogy mindenkinek ugye a sajat edesanyja teje a legjobb, mert az igazodik a gyermek igenyeihez, mert az ossszetetele folyamatosan valtozik...nagyon erdekes szerintem)
Ezert irtam, hogy ez off, mert ugye nem szorosan fugg ossze ehhez a tortenethez.
En nagyon kivancsi vagyok az igazi okora,hogy mit mond a ferj.
Remelem az anUkat em tudja "megetetni" mar semmi h..lyeseggel.
Nehez innen tanacsot adni, amikor ilyen kilatastalan a helZet.
A lenyeg, hogy foggal korommel harcolj a gyerekedert. Nem biztos, hogy elore kitervelt volt minden, mert ebbe most nagOn belementuk, pedig csak felvetesnek indult...
A lenyeg, hogy ne hiszterikusan, nyugodtan kezeld a dolgokat. Kerj segitseget mindenkeppen, ezzel hogy allsz?
Nekem az jutott eszembe, hogy olyan idosember gondozasat vallald, ahova odakoltozhetnetek a babaval, azt el tudod vegezni a baba mellett, van lakhelyed, ezek altalaban kerteshazban vannak, a babanak is jobb...
Ez csak egy otlet...
Nekem van eg ismerosom aki keresett ilyet, de most nem tudom, hogy van-e mar nala valaki (mintha lattam volna)
121. Amugy ezt nem tudtam, mert ebbe a reszbe nem mentunk bele :) a hetkoznapieletben pedig nem kerultem szembe hasonlo problemaval, nincs a kornEzetemben ennyire kcsi gyerek...
De koszi a felvilagositast, ez egy jo dolog.....
18.11 től 22.18ig volt kedve internetezni a frissen szült kismamának. Én örültem, ha elláthatom a babámat, nem válaszolgatni mindenki kérdéseire és figyelni a laptopot. Minimum egyszer, vagy kétszer szoptatnod is kellett volna, pelenkázás stb Első gyerek, nem megy még olyan könnyen, jönnek az ápolók, orvos...de te ráérsz:)
Én nem hiszek neked,kérdező, ne haragudj :)
Ha minden öröklődési, laptopos, árvasági dolgot beveszek is, akkor sem hiszem, hogy épp a gyakorin van kedved kérdezni,mi legyen veletek és válaszolsz mindenkinek. No, ezt nem hiszem!
Minden jót!
Kedves 119, tápszeren nőttem fel, édesanyám szülés előtt agyvérzést kapott. Halmozottan hátrányos vagyok, mert ráadásul császáros baba voltam.
146 a Mensánál mért IQ-m, két diplomám van és négy nyelven beszélek.
NA. akkor ennyit a tápszeres hátrányokról.
Ja, és nincs allergiám, évi egy náthán kívül beteg sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!