Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/351 anonim ***** válasza:
91%
Az élelmiszermérnök figyelmébe: Mintha lehetne anyatejgyűjtőből receptre felírt anyatejet igényelni...
2013. márc. 5. 08:30
 122/351 anonim ***** válasza:
31%

Perzse, most ezt annak irtam aki szerint nem fontos...

Termeszetesen nem ez a teny fogja eldonteni, hogy hogy dontenek.

(Megjegyeznem, hogy mindenkinek ugye a sajat edesanyja teje a legjobb, mert az igazodik a gyermek igenyeihez, mert az ossszetetele folyamatosan valtozik...nagyon erdekes szerintem)

Ezert irtam, hogy ez off, mert ugye nem szorosan fugg ossze ehhez a tortenethez.

En nagyon kivancsi vagyok az igazi okora,hogy mit mond a ferj.

Remelem az anUkat em tudja "megetetni" mar semmi h..lyeseggel.

Nehez innen tanacsot adni, amikor ilyen kilatastalan a helZet.

A lenyeg, hogy foggal korommel harcolj a gyerekedert. Nem biztos, hogy elore kitervelt volt minden, mert ebbe most nagOn belementuk, pedig csak felvetesnek indult...

A lenyeg, hogy ne hiszterikusan, nyugodtan kezeld a dolgokat. Kerj segitseget mindenkeppen, ezzel hogy allsz?

Nekem az jutott eszembe, hogy olyan idosember gondozasat vallald, ahova odakoltozhetnetek a babaval, azt el tudod vegezni a baba mellett, van lakhelyed, ezek altalaban kerteshazban vannak, a babanak is jobb...

Ez csak egy otlet...

Nekem van eg ismerosom aki keresett ilyet, de most nem tudom, hogy van-e mar nala valaki (mintha lattam volna)

2013. márc. 5. 08:47
 123/351 anonim ***** válasza:
16%

121. Amugy ezt nem tudtam, mert ebbe a reszbe nem mentunk bele :) a hetkoznapieletben pedig nem kerultem szembe hasonlo problemaval, nincs a kornEzetemben ennyire kcsi gyerek...

De koszi a felvilagositast, ez egy jo dolog.....

2013. márc. 5. 08:50
 124/351 anonim ***** válasza:
61%

18.11 től 22.18ig volt kedve internetezni a frissen szült kismamának. Én örültem, ha elláthatom a babámat, nem válaszolgatni mindenki kérdéseire és figyelni a laptopot. Minimum egyszer, vagy kétszer szoptatnod is kellett volna, pelenkázás stb Első gyerek, nem megy még olyan könnyen, jönnek az ápolók, orvos...de te ráérsz:)

Én nem hiszek neked,kérdező, ne haragudj :)

Ha minden öröklődési, laptopos, árvasági dolgot beveszek is, akkor sem hiszem, hogy épp a gyakorin van kedved kérdezni,mi legyen veletek és válaszolsz mindenkinek. No, ezt nem hiszem!

Minden jót!

2013. márc. 5. 09:51
 125/351 anonim ***** válasza:
78%
Kedves utolsó. En nem babamama szobában voltam, amikor a gyerekem született. 6 kor hoztak ki etetni es 9 kor, 10 percre. Pelenkazo nem kellett, mivel nem öl mellettem
2013. márc. 5. 10:17
 126/351 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 119, tápszeren nőttem fel, édesanyám szülés előtt agyvérzést kapott. Halmozottan hátrányos vagyok, mert ráadásul császáros baba voltam.

146 a Mensánál mért IQ-m, két diplomám van és négy nyelven beszélek.

NA. akkor ennyit a tápszeres hátrányokról.

Ja, és nincs allergiám, évi egy náthán kívül beteg sem vagyok.

2013. márc. 5. 11:13
 127/351 anonim ***** válasza:
0%
Héélló Kérdező! Merre vagy vajon???
2013. márc. 5. 11:17
 128/351 anonim ***** válasza:
57%
Iskolába...:-D
2013. márc. 5. 11:21
 129/351 anonim ***** válasza:
3%
Ha ha ha! Mekkkkkora FAKE! :D
2013. márc. 5. 11:26
 130/351 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2013. márc. 5. 11:44
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!