Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
81/351 anonim válasza:
Amúgy a néni mennyiért adta ki a szobát? Odaengedne babával? Gyerektartást (már ha neked ítélik) plusz gyest is kapsz. meg próbálj meg mellé valami otthonról végezhető munkát találni majd, telefonos értékesítésre mindig keresnek embereket pl., vagy ha beszélsz jól valamilyen nyelvet, vállald általános iskolások korrepetálást, vállalj fordításkat, stb. Aztán amint tudod, majd beadod bölcsibe a picit és vissza tudsz menni dolgozni. De a lényeg, hogy ne add fel! harcolj a piciért, és akármilyen nehéz lesz az elkövetkezendő pár év, van miért küzdened!
82/351 anonim válasza:
Kisfiú, vagy kislány, hogy hívják?
83/351 anonim válasza:
80-as, a gyerek nem lehet szerződés tárgya. De válás esetén a gyerek elhelyezése, és kizárólagos felügyeleti joga, igen.
84/351 A kérdező kommentje:
20000 volt mindennel együtt meg segítettem neki a kerti munkában és bevásároltam neki amire ő adott pénzt. Nem beszélek nyelvet jól sajnos.Kislány a baba.
2013. márc. 4. 20:38
85/351 anonim válasza:
Gratulálok a kislányhoz! A nevét nem árulod el? Azért vagyok ilyen kíváncsi, mert írtad hogy olyan mesés a neve.
86/351 anonim válasza:
Egyébként csak kérdezem, a férjed ösztönzött, hogy hagyd ott a munkahelyed?
87/351 anonim válasza:
szerintem kamu az egész szülei sztori, még mindig élnek....
gondolom h a barátainak sem mutatott be
véletlen estél teherbe vagy akartátok?
88/351 anonim válasza:
Kapni fogsz anyaságit is, egyszeri összeg. Lényeges, hogy a te számládra menjen illetve kézhez kapd...
Az is elég sok pénz lesz, tudsz új életet kezdeni.
Hívd fel a nénit...
89/351 anonim válasza:
Ha ez igaz, döbbenet, hogy ilyen van :O Mindenképp keress fel egy ügyvédet!! A szerződés nem lényeges, de ha tényleg nem tudod ellátni a babát, ő pedig igen, nagy esély van rá, hogy neki ítélik. Írj majd kérlek, ha van valami !
90/351 anonim válasza:
Nem lehet a gyermekfelugyelet sem a targya. Arrol ugyanis a birosag dont, ha a felek kozott nincs megegyezes. Az pedig, hogy a hazassag elott ok mit irtak ala nem szamit ebben az esetben, hiszen az anya nem akar lemondani a jogarol, igy kell a gyermekelhelyezesi per, ott pedig a birosag dont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!