Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
Mert ha nem veszi feleségül, hanem fizet neki a terhesség kihordásáért, vagy a gyerekért, bíróság elé kerülhettek volna mindketten, a gyerek meg nevelőszülőkhöz. A házassági szerződésben szerintem pontosan benne van, hogy EZ FOG történni, ami történt. Csak gondolom a pasi ügyvédje írta, és eszében sem volt felhívni anyuka figyelmét, nézze már meg mit írt alá... Ez a férfi magának akart egy gyereket, perek és bonyodalmak nélkül. Megoldotta egy esküvő áráért, meg a terhesség alatt kifizetett orvosi költségekért.
2013. márc. 4. 20:04
62/351 anonim válasza:
Kamu. Adósságot,hogy örököltél? Ha az örökrészeden volt is hitel,a rajta lévő adósságért csak az örökrész erejéig felelsz. Ha elvállaltad az adóssággal terhelt örökrészt,te vagy a legnagyobb idióta! Vissza kellett volna utasítani. A másik meg: te nem olvastad a házassági szerződést,amit aláírtál? Te tényleg idióta vagy.
2013. márc. 4. 20:05
63/351 anonim válasza:
Na mert aki aláír egy papírt az nélkül, hogy elolvassa az meg is érdemli.
2013. márc. 4. 20:06
64/351 anonim válasza:
Utolsó! De turkálsz, bizony. Ne tedd, mert semmi közünk hozzá. És ha valaki nem jól olvasta volna, nem az idén januárban, hanem az elmúlt év januárjában ismerkedtek meg. Miért annyira hihetetlen, hogy egy olyan ember, akinek szinte sohasem volt családja elhiszi, hogy egyszercsak lesz és férjhez megy. Tudok olyan személyt, aki három /3!/ napi ismeretség után ment férjhez és már húsz éve élnek megértésben, boldogságban. Ez a férfi őrült, nincs rá más kifejezés. És igenis: kérdezőnek joga van hazamenni, hiszen az az ő otthona is még akkor is, ha a férje nem szeretné ott látni. A babát pedig nem viheti ki a kórházból az anya engedélye nélkül. Legfejjebb kilophatja, de annak beláthatatlan következményei lennének. Szülni az otthonából ment be a kórházba, joga is van tehát oda visszatérni. Nem vált érdemtelenné arra, hogy oda betegye a lábát.
barmelyik punkosdi evangelista stb egyhaz segit ha igaz amit irsz De nem hiszme el egyszer csak minden elozmeny nelkul megkattant a ferjed ilyen nincs.
Valamit nem mondal el egy ember sem valtozik meg 2 nap alatt ha csak nem valami szornyu dolog tortenik vele Es az hogy apa lett nem szornyu azt hiszem.
Ezen kivul ha nnyira gyereket akar es teged nem akkor lenne turelme meg egy ket evet varni mielott kidob.
Tanulsag : minden no teremtsen maganak egzisztenciat ersd legyen munkaja hobbyja baratai soc kornyezete mert kulonben igy jarhatsz.Ki az aki egy emberre teszi az eletet es kiszolgaltatott helyzetbe hozza magat.??normalis meber nem az biztos
2013. márc. 4. 20:10
67/351 anonim válasza:
65-ös, tényleg nem akartam turkálni, de gondolom a teljes történethez hozzátartozik az is, hogyan kerül valaki ilyen helyzetbe. Amúgy pontosan értettem én is, hogy 2012 januárjában találkoztak, és nem idén.:)
Kérdező, legalább be vagy jelentkezve állandóra a férjed lakásába? Mielőtt tényleg közölné, hogy már oda sem mehetsz be.
2013. márc. 4. 20:14
68/351 anonim válasza:
Tudjátok, én is azt hinném, két nap alatt nem hülyül meg senki, pedig a saját családomban is van rá példa :(
Unokanővérem szült, a férjét az akármelyik egyház, nem lényeg, Kriszti kórházi tartózkodása alatt megfertőzte agyilag. Bement látogatóba, és közölte, vagy ő is tagja lesz az egyháznak, vagy mondjon le a gyerekről, ha nem teszi, az életükkel játszik. Szerintetek melyik kismama gondolkodik azon, hogy belépjen-e a bolondok közé, ilyen esetben? :(
2013. márc. 4. 20:14
69/351 A kérdező kommentje:
Igen hülye vagyok. Én nem tanultam jogszabályokat meg senki nem tanított meg hogy mivel kell vigyázni. Nem voltam balhés soha, én voltam aki középiskolából is egyenesen ment haza a gyermekotthonba. Hülye voltam ez van és most kezdhetek mindent előről, mintha az elmúlt év meg se történt volna. Hogy van egy gyerekem valahol akit nem láthatok vagy aki nem fog szeretni mert a férjem ellenem neveli.
2013. márc. 4. 20:16
70/351 anonim válasza:
67-es, egyelőre úgy néz ki, hogy a férj nem hirtelen kattant meg örömében. Inkább épp erre készült 9 hónapon keresztül.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!