Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Nyilván máskor is fordult már elő, hogy nem szoptattak egy babát, hanem cumisüvegből etették. Ez nem kizáró ok.
Jogászként mondom, hogy a szülőknek egyforma jogaik vannak, csakis az alapján döntenek, hol jobb a gyereknek. Számos esetben az apa az, aki megfelelőbb.
Nem azt mondom, hogy a konkrét esetben is biztos így van, hiszen nem is ismerem sem a Kérdezőt, sem az apát. Csak arra írom ezt, hogy igenis óriásit tévednek, akik kategorikusan kijelentik, hogy gyereket mindig az anyánál helyeznek el, hacsak nincs extrém eset. Ez nem igaz, mert nem kell extrémnek lennie, egyáltalán.
Ha az apánál jobb körülmények vannak, sőt, csak az apa tud neki jó körülményeket biztosítani, mint jelen esetben is, akkor simán neki ítélhetik, hisz ő az, aki megfelelő körülményeket tud biztosítani, nem az anya.
Hogyhogy csak adósságot örököltél? Olyan nincs is, hogy csak adósságot örököljön valaki.
De, a sárga babákra igenis a napoztatás a jó módszer, én is így csináltam, csak mondjuk akkor ez még csak külföldön volt elterjedt, engem hülyének néztek a nővérek, mert napoztattam. Napoztasd nyugodtan, az segít!
Amúgy mi lenne, ha azt hazudnád, hogy nem a férjedé a gyerek? Tudom, van dns vizsgálat meg anyám kínja, de egy ilyen pasitól simán kinézném, hogy otthagyja a gyereket. Egyébként gyámügy - már most!!!!! - nincs vesztegetni való időd, és ahogy az egyik válaszadó leírta, ha a gyereked megtudja, mit csinált a kedves papa, úgy otthagyja, mint a sicc. Komolyan, ilyen embereket!
Ha nincs semmid, és senkid, akkor sajnos kihasználhat. Keres egy jó üygvédet, meg egy lefizethető szakértőt, és máris be tudja bizonyítani, hogy te alkalmatlan vagy az anyaságra, nem tudod a gyereket eltartani stb.
A jó hír: ezt te is megteheted. Ne sírj, ne ess kétségbe, hanem AZONNAL kérj segítséget! Nane-vonal (www.nane.hu); még a kórházban szólj valamelyik dokinak, hogy nagy bajban vagy. Majd ők tudják, hogy merre indulj el a férjed ellen.
Ongyilkossagi kiserlet kovetkezmenye: azonnal elveszik a gyereket es az apa lesz a gondviseloje.
Nem az ove a gyerek - hulye tanacs es ertelmetlen is, mivel a hazassagban szuletett gyermek apja a ferj, mindegy, hogy biologiailag o e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!