Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/351 anonim ***** válasza:
100%
Na, ott rá is faraghat az anyuka, főleg ha egy anyaotthonból, vagy egy szobabérletből megy a tárgyalásra ügyvéd, munkahely, és jövedelem nélkül...
2013. márc. 4. 21:11
 92/351 anonim ***** válasza:
16%
"nem beszélek nyelvet jól sajnos" - mi van,már ragozni is elfelejtettél? Eddig jól ragoztad a szavakat,semmi gond a nyelvismereteddel! Csak a fantáziáddal! :-)
2013. márc. 4. 21:22
 93/351 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, hogy idegen nyelvet beszélek-e. Erre írtam hogy nem beszélek nyelvet. Nem értem ezt a fantáziás dolgot.
2013. márc. 4. 21:30
 94/351 anonim ***** válasza:
22%
na még mindig nem sikerült kitalálni azt a mesebeli lánynevet? kötve hiszem, hogy ez igaz sztori
2013. márc. 4. 21:35
 95/351 A kérdező kommentje:
Nem a név mesebeli hanem a történet amit a férjem előadott hogy miért így kell őt hívni.
2013. márc. 4. 21:39
 96/351 anonim ***** válasza:
12%
Pont azért kérdeztem a nevét, hogy mit ír rá! Nagyon kamu a sztorid, mindig úgy írod, hogy így a baba, meg úgy a baba, teljesen tárgyilagosan írsz Róla, érzelem mentesen. egyszer sem írtad, hogy a kislányom, vagy a picim, vagy ilyesmit, amit a boldog anyukák szoktak írni! Még a nevét sem tudtad ennyi idő alatt kitalálni! Kamu a sztorid!!!
2013. márc. 4. 21:42
 97/351 A kérdező kommentje:
Nem akarom kiadni magunkat. Még őt sem nagyon szólítottam a nevén, inkabb babának hívom. Attól nem szeretem kevésbé. Már látom milyen bolond voltam ha itt is ennyire gyanakvó mindenki. Én meg bedőltem elsőre.
2013. márc. 4. 21:54
 98/351 anonim ***** válasza:
84%
96-os, ne légy már ilyen mesterdetektív.:)) Nézd meg itt a GyK-n hány anyuka ír ki olyan kérdést, hogy " Szerintetek mitől van Lacikának székrekedése? " Mindenki kisbabának, babának, kisfiamnak, vagy kislányomnak hívja a gyerekét. A kérdező amúgy nem azt mondta, hogy mesebeli neve van a kislányának, hanem azt, hogy a férje álma volt ez a név, és olyan mesebeli volt az egész, hogy azonnal beleegyezett. Ettől hívhatják akár Marikának is, édesmindegy a történet szempontjából mi a neve...
2013. márc. 4. 21:56
 99/351 anonim ***** válasza:
14%
Már a történeteddel kiadtad magad, ha olvassa a férjed a gyakorit, rögtön tudja, hogy Te vagy az. Itt már a néven nem múlik!
2013. márc. 4. 21:57
 100/351 anonim ***** válasza:
66%
hát ezzel a történettel már eléggé kiadtad magatokat... mit számítana elárulni a baba keresztnevét?? Lol :)
2013. márc. 4. 21:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!