Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
101/351 anonim válasza:
21:56 Pont azt írtam, hogy semmi érzelem nincs abban ahogy a piciről ír! Egyszer sem írta, hogy a kislányom, vagy a picim, vagy ilyesmi! Szoktam olvasni anyukák kérdéseit, és kommentjeit, és egyáltalán nem így írnak a kicsi gyermekükről. Nem kell ehhez mesterdetektívnek lenni, hogy feltűnjön. A névtelen gyerek...
102/351 anonim válasza:
Szerintem inkább segíteni kéne, nem beszólogatni, hogy biztos kamu. Mert ha igaz (és azért ilyet kitalálni elég beteg fantázia kéne), akkor nem kéne még jobban kikészíteni a kérdezőt, van neki most így is elég baja. Ma nem beszéltél vele erről, amikor felhívott?
103/351 anonim válasza:
Kérdező, amennyire tudsz, próbálj meg pihenni. Gondolod át, kitől, hogyan tudnál segítséget kapni. Nincsenek barátaid, iskolatársaid, régi kolléga, bárki...? A kapott honlapcímeken tudsz e-mailt írni anyaotthonoknak. És mindentől függetlenül, valóban beszélned kellene valakivel a kórházban is. Tudom, hogy ez borzasztóan nehéz egy újszülött ellátása mellett, de ne add fel azért, mert kilátástalannak tűnik.
104/351 anonim válasza:
Egy délután alatt írtad meg a kis brazil sztoridat? Vagy több nap kellett azért hozzá? Elhiszem, hogy unalmas a kórházban, de ennyire? Olvassál inkább, az még a hasznodra is válhat!
105/351 A kérdező kommentje:
Intézkedem folyamatosan. Mivel minden a férjemé, megteheti hogy elveszi a telefonon. De hagyott itt pénzt hogy adjak a nővéreknek. Ebből vetetek a szobatársam tesójával magamnak egy olcsó telefont amit eldugok. A férjem nem olvassa az oldalt és nem is ismei szerintem. A baba teljes nevét nem árulom el de a beceneve Bella és így is terveztük hívni őt. Nagyon nehéz a jövőnkre gondolni már.
2013. márc. 4. 22:11
107/351 anonim válasza:
Aki vészhelyzetben van,nem bizonygatja számára idegeneknek,h nem kamu amit ír... Erről ennyit!
108/351 anonim válasza:
ha nem hiszed el h igaz akkor zárd be az ablakot és vissza se nézz...de ne csesztesd már ezt a szerencsétlen nőt, amíg van egy kis esélye h nem kamu a dolog én hiszek neki. Durva a sztori de nem lehetetlen. Ha nem hiszed menj innen de komolyan mit kell itt bizonygatni?
109/351 anonim válasza:
Tényleg vannak kamu kérdések ezen az oldalon,előbb is olvastam.Ah
Ez a kérdés viszont lehet igaz, nem találok benne semmi provokatívat, semmi olyat, ami arra menne, hogy összeugrassza a válaszolókat.
Aki szerint kamu,az miért írogat ide folyamatosan?Nagyon unatkozhat otthon.
110/351 anonim válasza:
Azért mert kíváncsi vagyok, vajon mi lesz a sztori vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!