Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
132/351 A kérdező kommentje:
Itt vagyok. Volt bent a férjem, de végig a lányához beszélt nekem semmit nem mondott. Neki annál többet: apu elintézte hogy otthonról dolgozzon amíg elég nagy nem leszel, mindened meglesz amit csak kérsz stb. SEMMIT nem említett a tegnapi esetről lehet azért mert mindenki minket figyelt a szobában. Most intéz valamit azt mondta és készül a holnapi hazamenetelre. Köszönöm aki segíteni próbált én már nem magyarázkodom ha az is baj.
2013. márc. 5. 12:22
133/351 anonim válasza:
Meglehet,benneteket is jól megszopatott. :D
Ha nem kamu,akkor sajnállak,de csak részben.
Az apának ugyanannyi joga van a gyerekhez.Ha egy halom nő teherbe ejteti magát,mert babázni akar és csak magának akarja,akkor ne legyen már elítélve egy férfi se,amiért csak magának akar gyereket.A férjed nélkül most nem szültél volna.Az a gyerek nem a tiéd,hanem a tiétek.
Ez az egész nem szép a férjedtől,de ugyanezt rengeteg nő is megcsinálja.Pláne az nem szép tőle,hogy tudta,hogy te is mennyire akarod és pont egy árva emberrel teszi ezt.Ebben az értelemben elítélem a férjed.
Mi történt tegnap óta? Orvossal beszéltél?
134/351 anonim válasza:
Nekem is sajnos érdekes,mert Debrecenben is két kórház van,de egyikbe sem mehet be apuka a szobába.Remélem igaz a kérdés,és a kérdező nem kitalált egy történetet.én laptopot sem vinnék be,mert biztos ellopnák,illetve én örültem,ha feküdni bírtam.
135/351 anonim válasza:
Az most honnan derült ki, hogy Debrecenben van a kérdező? Mikor írta ezt, honnan tudjátok?
136/351 anonim válasza:
Budapesten van a kerdezo, meg az elejen irta.
137/351 anonim válasza:
Akkor ez elkerülte a figyelmemet, pedig elejétől fogva követem az eseményeket. Majd mindjárt elolvasom elölről. Köszi!
138/351 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket. Leírtam a problémám és már teljesen mshol tart az egész, vádaskodásak, miegymás. Nem Debrecenben vagyok. Itt az apukák bejöhetnek és mondom, nem csak nálam van laptop. Jól vagyok nem vagyok fáradt, menni is tudok és ülni is, igaz az még kényelmetlen. Félig fekvő félig ülő pózban fekszem. Laptopozok és újságot olvasok. A baba nincs itt velünk, igy unalmas.
2013. márc. 5. 13:12
139/351 anonim válasza:
Tényleg nem kötekedni akarok, de ha nincs ott veled a pici, akkor honnan tudod hogy a férjed miket beszélt hozzá?
140/351 A kérdező kommentje:
Nincs itt egész nap. Etetésre hozzák be és itt hagyták egy kicsit hogy hármasban legyünk. Ekkor mondta neki ezeket.
2013. márc. 5. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!