Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/351 anonim ***** válasza:
20%
Tök mindegy hány éves vagy, semmit sem írok alá alapos átolvasás nélkül! Engem az sem érdekel, hogy sok helyen úgy adják oda a papírt, hogy mutatják az újjukkal, vagy tollal, hogy ott írjam alá, és már kapná is el a papírt. Én elolvasom az utolsó betűig, mit írok alá! Ha szerelmes vagyok, ha nem! Majd jól megégeted magadat egyszer, onnantól te is elolvasod az biztos, örökre megemlegeted! Úgy hogy igen, 22 évesen is el kellett volna olvasnia mit ír alá!
2013. márc. 5. 14:47
 152/351 anonim ***** válasza:
90%
Nem magamról beszéltem, én mindent elolvasok. De nem is én ítélkezek egy ember felett, aki idejött segítséget kérni, és csak a bántást kapja. Nem értem, hogy miért kell minden mondatába belekötni, miért nem lehet elhinni, hogy igaz az, amit ír. Ha nem ír fél napig, akkor biztos azért nem ír, mert suliba van, ha ír, akkor miért nem a babájával foglalkozik.
2013. márc. 5. 14:55
 153/351 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki megvédett. Most emiatt igen gyakran nézem az oldalt, de szoptatok is és beszélgetek a szobatársakkal is és a nővérekkel is, mert kellenek a tanácsok gondozásban. Felhívtam a nénit azt mondta oda lehet majd mennem.
2013. márc. 5. 15:16
 154/351 anonim ***** válasza:
88%

Most komolyan, végigolvastam az összes választ,mert kiváncsi voltam, vajon milyen lehetőségei lehetnek a szerencsétlenül járt kérdezőnek,meg milyen ötleteket kap,erre szokás szerint több,mint a válaszok fele teljesen felesleges,haszontalan,alig lehet normális,hasznos hozzászólást találni, szinte csak keresztkérdések,meg,hogy tuti hazudik,és hol sántit a sztori.

Amúgy kérdező,szerintem ahelyett,hogy ide irkálsz,meg itt válaszolgatsz a kiváncsi,tolakodó kérdésekre,inkább hivj fel valami tanácsadó szolgálatot, pl. valaki irta a NANE-t,ott meséld el a történetedet és kérdezd meg milyen lehetőségeid vannak.Ott biztos hasznosabb segitséget nyújtanak, mint itt a gyk-n.

Próbálj minden követ megmozgatni,az is lehet,hogy egy időre a férjedhez kerül majd a gyerek,amig nem tudod biztos helyre vinni és nem lesz jövedelmed,de ne add fel.Előbb utóbb sikerül majd.Ezt meg is mondhatod a férjednek.

2013. márc. 5. 15:18
 155/351 anonim ***** válasza:
82%

ma 14:47 De már aláírta, most hiába bizonygatod, hogy mit kellett volna tennie,azzal nem fog megváltozni a kérdező helyzete!:)

Szóval a jelen körülmények között kellene neki tanácsot adni, s nem arról regélni, mit kellett volna tennie tavaly. Azzal sokra nem megy.

2013. márc. 5. 15:18
 156/351 anonim ***** válasza:
40%
Csak jelzem, hogy jelenleg a kerdezonek nincs joga az eddigi allando lakcimen kivul barhova is tavozni a gyerekkel, tehat mindegy, hogy mehetne e a nenihez/a sajat szuleihez/kovacspistihez. Jelenleg hazassagban el, az apa is teljes jogu szulo es hacsak a kerdezo nem bizonyitja hogy apa az eletere tort/veszelyeztette a gyereket, akkor bizony ha barhova tavozik vele, a rendorseg fogja visszavinni apukanak a gyereket. Ha egy kis esze lenne es megfogadna a tanacsokat, akkor mar reg felhivta volna a gyamhivatalt, ahol elmondtak volna neki, hogy azonnal huzzon be a legkozelebbi birosagra es kerje a gyermek ideiglenes elhelyezeset. Surgosseggel 2 napon belul targyalas van es itelethirdetes.
2013. márc. 5. 15:26
 157/351 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem olyan könnyű elvenni egy anyától a gyerekét. Ahhoz nyomos indok kell, az nem elég hogy aláírtál egy szerződést. Jelentkezz ki a lakásból és kérd a gyerek tartást. Nem kell megijedni, nem lesz semmi baj. A férjed pórul járhat, ha sokáig vagdalózik.
2013. márc. 5. 16:59
 158/351 anonim ***** válasza:
14%
Mi az, hogy nincs joga máshova menni a gyerekkel? Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Oda megy, ahova akar.
2013. márc. 5. 17:34
 159/351 anonim ***** válasza:
60%
Tenyleg, utolso? Es milyen jogon? Mert a gyereknek az apa is teljes jogu szuloje, tudod? Marpedig az engedelye nelkul a gyereket az anya nem viheti el -ertsd nem koltozhet el vele. Apuka abban a pillanatban mehet a rendorsegre es feljelentest tehet - kiskoru lakhelyenek onkenyes megvaltoztatasa, kiskoru veszelyeztetese. El kellene mar felejteni azt, hogy azert mert a no szuli meg, neki joga van mindenhez. Hat nincs. De hajra, vigye csak el a gyereket. A rendorseg visszaviszi -mert a gyerek allando lakhelye a szulok lakhelye- , a biro pedig hetszentseg, hogy ezek utan ideiglenesen az apanal helyezi majd el a gyereket. Anyuka majd lathatja hetente egy orat... Aztan szepen lezajlik a per es az elozmenyekbol kiindulva -anyuka majdhogynem elrabolta a gyereket- vegleg az apanal helyezik el.
2013. márc. 5. 19:23
 160/351 anonim ***** válasza:
69%

Én voltam, aki megvédett.(az egyik legalábbis). Nincs mit megköszönnöd. Segítséget kértél és finoman szólva sem azt kaptál.

Azért én mielőtt eljött volna a holnapi hazamenetel, azért rákérdeztem volna, hogy most mi lesz holnap? Mert hogy nélkülem sehová nem menne a gyerekem, az tuti.

2013. márc. 5. 19:27
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!