Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Most komolyan, végigolvastam az összes választ,mert kiváncsi voltam, vajon milyen lehetőségei lehetnek a szerencsétlenül járt kérdezőnek,meg milyen ötleteket kap,erre szokás szerint több,mint a válaszok fele teljesen felesleges,haszontalan,alig lehet normális,hasznos hozzászólást találni, szinte csak keresztkérdések,meg,hogy tuti hazudik,és hol sántit a sztori.
Amúgy kérdező,szerintem ahelyett,hogy ide irkálsz,meg itt válaszolgatsz a kiváncsi,tolakodó kérdésekre,inkább hivj fel valami tanácsadó szolgálatot, pl. valaki irta a NANE-t,ott meséld el a történetedet és kérdezd meg milyen lehetőségeid vannak.Ott biztos hasznosabb segitséget nyújtanak, mint itt a gyk-n.
Próbálj minden követ megmozgatni,az is lehet,hogy egy időre a férjedhez kerül majd a gyerek,amig nem tudod biztos helyre vinni és nem lesz jövedelmed,de ne add fel.Előbb utóbb sikerül majd.Ezt meg is mondhatod a férjednek.
ma 14:47 De már aláírta, most hiába bizonygatod, hogy mit kellett volna tennie,azzal nem fog megváltozni a kérdező helyzete!:)
Szóval a jelen körülmények között kellene neki tanácsot adni, s nem arról regélni, mit kellett volna tennie tavaly. Azzal sokra nem megy.
Én voltam, aki megvédett.(az egyik legalábbis). Nincs mit megköszönnöd. Segítséget kértél és finoman szólva sem azt kaptál.
Azért én mielőtt eljött volna a holnapi hazamenetel, azért rákérdeztem volna, hogy most mi lesz holnap? Mert hogy nélkülem sehová nem menne a gyerekem, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!