Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/351 anonim ***** válasza:
87%
ha nem akarsz kötekedni akkor hagyd már békén a kérdezőt basszus én unom h minden francba beleköttök. Próbáljátok már meg elképzelni h a kérdés valós és nem csak a hibát keresni...
2013. márc. 5. 13:32
 142/351 anonim ***** válasza:
100%
Felhívtad mar a gyamhivatalt?
2013. márc. 5. 13:36
 143/351 anonim ***** válasza:
88%

Nem kötekedésképp írom, de vannak itt annyira rosszindulatú válaszolók!:D Lassan abba is belekötnek, hogy merre fordul meg a kérdező. Ha ennyire nem hiszitek el a történetet, akkor miért olvassátok, s miért vártok úgy a kérdező szavára, mint a messiásra.:D

Hihetetlen, hogy ennyire unatkoztok!:D

2013. márc. 5. 13:38
 144/351 anonim ***** válasza:
4%
Miért nem lehet kérdezni? Ha kicsit zavarosan ír a kérdező, miért ne lehetne megkérdezni?
2013. márc. 5. 13:49
 145/351 anonim ***** válasza:
10%

"Nem kötekedésképp írom, de vannak itt annyira rosszindulatú válaszolók!:D Lassan abba is belekötnek, hogy merre fordul meg a kérdező. Ha ennyire nem hiszitek el a történetet, akkor miért olvassátok, s miért vártok úgy a kérdező szavára, mint a messiásra.:D

Hihetetlen, hogy ennyire unatkoztok!:D"

Unatkozunk,akárcsak te!:)

2013. márc. 5. 14:08
 146/351 anonim ***** válasza:
6%
Na tényleg vége az iskolának! :) egész délelőtt nem bírt írni! :)
2013. márc. 5. 14:11
 147/351 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg egyáltalán nem írt zavarosan a kérdező, csak hol abba kötnek bele, hogy miért szült ilyen hamar, hol abba, hogy miért nem olvasta el a házassági szerződést. Teljesen hihető a története, de ahelyett, hogy segítenétek, csak kötekedtek vele. 21 évesen, mint amennyi a kérdező volt, amikor megismerkedtek, ti biztos nagyon alaposan elolvastatok volna minden apró betüt, ha házassági szerződést kellett volna aláírnotok, ugye? Pláne, ha szerelmesek vagytok.

Kérdező! Hívd fel a gyámhivatalt, hogy ilyenkor mi a helyzet és mit tehetsz. A férjed egyáltalán nem utalt a tegnapi megjegyzésére?

2013. márc. 5. 14:14
 148/351 anonim ***** válasza:
75%
ez szörnyű
2013. márc. 5. 14:23
 149/351 anonim ***** válasza:
13%

"21 évesen, mint amennyi a kérdező volt, amikor megismerkedtek, ti biztos nagyon alaposan elolvastatok volna minden apró betüt, ha házassági szerződést kellett volna aláírnotok, ugye? Pláne, ha szerelmesek vagytok. "

21 évesen már felnőtt! Tehát következményei vannak annak, ha valamit aláír! És igen! Elolvasom azt, amit aláírásra az orrom alá dugnak! Ha nem ezt teszem,akkor utána nem sírok vadidegeneknek, hogy jaj azt se tudom mit írtam alá...

2013. márc. 5. 14:28
 150/351 anonim ***** válasza:
91%

Igen, 21 évesen felnőtt, de azért, mert nem merült bele a szerződés minden egyes mondatába nem kéne nekiesni. Nem ütik egymást a mondatai, normálisan reagál minden kérdésre, de mindenki csak kötekedik.

Ez az oldal azért van, hogy idegenektől kérjen tanácsot, pláne úgy, hogy nincs is senkije.

2013. márc. 5. 14:41
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!