Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/351 anonim ***** válasza:
61%
Kórházban gondolom van fogadott dokid, de akár nővérnek szólj hogy mi a helyzet, talán segitenek anyaotthont intézni. De neted van keress telefonszámot, hivd fel az anyaotthonokat! Minél előbb
2013. márc. 4. 19:38
 52/351 A kérdező kommentje:
Egyet érek el a segitségkérésemmel. Már most bolondnak néznek. A nővér próbált nyugtatni hogy még csak most szültem a hormonok játszadoznak. Senki nem veszi el a babámat pláne a férjem mert látta mennyire szeret minket és hallotta a folyosón telefonálni hogy mennyire örül. Hát már tényleg nem tudom. Tisztán hallottam amiket mondott.
2013. márc. 4. 19:39
 53/351 anonim ***** válasza:
68%

egy dokit keress meg. NEM hiszem h ő is kiröhögne. A szobatársaid is tudják bizonyítani h igazad van.

talán ő segít

2013. márc. 4. 19:45
 54/351 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te megnézted, hogy mit írtál alá a házassági szerződésben? Ugyanis abból a sztoriból, amit te itt előadtál, (leszámítva a szoptatás, és ablak mellett napoztatás problematikáját )az jön le, hogy a férjed feleségül vett téged béranyának. Azon se lennék meglepve, ha kiderülne, hogy direkt keresett magának egy fiatal nőt, akinek se kutyája, se macskája. Nincs mögötte család, aki megvédhetné, nincs pénze ügyvédre, nincs semmije, nem követelhet tartásdíjat... Januárban ismerkedtetek meg, és március első napjaiban itt állsz egy újszülöttel??? Hány évesek vagytok egyébként?

Talán valami egyedülálló anyáknak létrehozott érdekvédelmi szervezethez kellene fordulnod. De ha a szerződés "apróbetűs" részében benne van amire a férjed készül, akkor elég reménytelen a helyzeted.

2013. márc. 4. 19:50
 55/351 A kérdező kommentje:
Annyit gondolkodom és kezd összeállni a kép,hogy a férjem ezt a babát MAGÁNAK akarta. Még a nevét is ő adta mert mesélt egy régi álmáról, és annyira kedvesnek találtam hogy azonnal mondtam hogy jó legyen akkor ez a neve. Mióta megtudta a nemét a fellegekben van. Szültem neki egy családot.
2013. márc. 4. 19:51
 56/351 A kérdező kommentje:
Igy fejből most nem tudom megmondani van-e olyan része ami árthat nekem és a babának. Ha még hazajutok előkeresem, persze nem nálam van. Én 22 vagyok a férjem 38.
2013. márc. 4. 19:55
 57/351 anonim ***** válasza:
87%
Ezt írtam épp az előbb. Ez az ember tudatosan kiválasztott magának erre a szerepre. Ne haragudj, nem turkálni akarok az életedben. Hogy ismerkedtetek meg?
2013. márc. 4. 19:56
 58/351 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó ez akkora hülyeség, hogy tuti kamu. Ha tudatosan akarta volna minek vette volna feleségül, meg azért egy férfi sem tud gyereket csinálni ha az anya nem akarja.
2013. márc. 4. 19:58
 59/351 anonim ***** válasza:
93%
Pedig nagyon jó lenne tudni, hogy mi van a szerződésben a gyerekkel kapcsolatban. Szerintem, ha megnézed, meg fogsz döbbenni, hogy mit írtál alá.. . Szegénykém, pont ilyen 15-18 év korkülönbségre tippeltem:S
2013. márc. 4. 19:59
 60/351 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen (kávézó) ismerkedtünk meg mivel minden nap szinte oda járt be. És beszélgettünk alap dolgokról. Család, stb. Udvariasan elhívott randira és így kezdődött.
2013. márc. 4. 20:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!