Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Vannak (voltak) barátnőim és a néni akinél laktam, talán nincs másik albérlő.
Ráadásul a babám kicsit sárga, a nővér azt mondta ne aggódjak kicsit ha hazamegyünk napoztassam az ablak mellett. Erre a férjem hogy arra majd neki lesz gondja hogy az ő drágája tökéletesen egészséges legyen.
Nem vagyok járatos gyerek témában, ezért kérdezem.
Amit írnak többen, hogy elveheti az apa, az hogy működik a gyakorlatban, olyan gyereknél, akit még szoptatással (is) lehet etetni?
Azért adják apukának az anya ellenében, hogy tápszeren nőjön fel?
Mielőtt letámadnátok, nem vagyok elvakult szoptatáspárti, babám sincs (valószínű nem is lesz) csak ezen most elgondolkoztam, hogy nem az lenne a gyermek érdeke, hogy ha tudja, akkor szoptassa az anyukája legalább egy ideig?
Kérdező én is azt tanácsolom, hogy keress valami hivatalos utat, mert mi itt csak ötletelni tudunk, hogy hogyan tovább, de megoldani nem tudjuk sajnos a problémát. Kérdezd meg az orvosodat, a nővéreket, gyámügyet, stb....
Sok sikert és ha lehet ilyet mondani ebben a helyzetben, akkor fel a fejjel, és tarts ki.
Talán, ha nagyobb lesz a pici és tényleg az apukája neveli, mert mindent meg tud neki adni, akkor sem tilthatnak el tőle, és hidd el, ha a gyereked tudni fogja, hogy mi történt, akkor egy életre hátat fordít majd a "kedves" apukájának, aki lehetőséget sem adott neki, hogy boldog VÉRSZERINTI családban kezdje el kicsi életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!