Ez így mennyire fair két gyerekre?
81/189 A kérdező kommentje:
76
Gyere és idd ezt rossz ízű vizet ami nálunk is van.
Ha meg akarok adni nekik minden lehetőséget azzal miért csinálok rosszat? Nem mindenki ezt próbálja? Remélhetőleg sosem lesznek pénzügyi gondjaik. Tanulhatnak olyat amivel tudnak mit kezdeni. És ehhez az apjukat használni fogom az biztos.
Rendben, én is feladom, csak legyen aki majd megneveli azokat a szerencsétlen gyerekeket... Mert oké, hogy jól beszél angolul, de hiába, ha olyan nagy lesz a pofája anyuci apuci pénzéből vett szoknyája alól, hogy senki nem fog hozzájuk szólni...
2013. febr. 11. 23:51
83/189 A kérdező kommentje:
Nem havi 200-250 jön ki neki átlagba :) Nem vagyok hülye, nem szedném el az összes pénzét. Ha ennyit tudna adni felfognám. De nem erről van szó.
Érdekes módon valahogy átkúszott a figyelmed a válaszom felett.
Már nem gazdag anyuci vagy.
Szegény anyuci vagy.
Mostantól sajnos úgy kell tengetned neked is meg a gyerekeidnek is a napjaitokat, ahogy az átlag emberek.
Egyébiránt a gyerektartás, gyereknevelés KÖZÖS.
Az apukának a gyerekek tartásának a FELÉT kell állnia.
Ő fizet 60-at, akkor a szabályok szerint a másik 60-at te költöd a gyerekekre.
Ez 120ezer forint, tökéletes.
A többit pedig szépen kigazdálkodod magadtól.
2013. febr. 11. 23:53
Kedves Kérdező.Te nem gondolkodtál esetleg plussz munkán,amíg a gyerekek különórán vannak? Hasznossá tehetnéd magad és futná mindenre!
Nem semmi, anyám itt maradt egy nagy házzal, amit nem akart, mert rengeteg volt a rezsije, de eladni sem lehetett a jogi ügyek miatt, itt voltam én neki, és nem talált munkát sokáig. Apám egy fillért nem fizetett rám, mivel a bíróságon elintézte szépen. Volt, hogy havi 30-50 ezer jutott mindenre. Kifizettük a rezsit, és ettük a száraz kenyeret, vagy nem fizettük a rezsit, aztán mellékmunkák, gyorsan pótolta anyu, mert nem szeretett tartozni. Nem hogy különóra, hanem suli mellett melóztam én is aztán, volt, hogy mínuszok repkedtek télen a házban... Milyen világ van, hogy ennyi pénzből nem tud megélni valaki, és még kérne és kérne. Feneketlen kút.
Az a durva, hogy mi kb 140ezer fointból élünk hárman, ebből megy el a hitelekre, amit anno apám vett fel, aki szintén vállalkozó, de "ügyes", és semmit nem fizet, de még én sajnálom azokat a gyerekeket Kérdező:) Ezerszer inkább az én anyukám, aki anno beérte 20ezerrel (2gyerekre!!), mint te.
2013. febr. 11. 23:58
Na mostmár menny aludni reggel kelni kell 6kor hogy menj a boltba rudit venni de nem 150 meg 200 ft-osat hanem már csak 30 ft-os natúrt XDDD
2013. febr. 11. 23:59
Hol élsz, hogy a csapvíz ennyire rossz? Fürödni tudtok benne, vagy azt is csak ásványvízben?
2013. febr. 11. 23:59
Csak a válaszaidat olvastam. Nálunk is hasonló kiadások vannak, havi bő 100 e ft a kaja, 100 e ft a rezsi, 50 e ft a különböző áruhitel törlesztések, a két gyerek ruháira, erre-arra, játékokra elmegy havi legalább 50 e ft. Ők még kicsik, mégis ennyit költünk rájuk havonta. Most nem is ez a lényeg, hanem, hogyha a lakást is nektek hagyta és 60 e ft ot ad havonta, az szerintem reális, legfeljebb időnként fizessen ő extrább kiadásokat a gyerekekkel kapcsolatban. Aki nevel két-három gyereket anyaként, az tudja, hogy mekkora idő, energia ráfordítás a gyerekeket nevelni, gondozni, velük lenni éjjel - nappal, feláldozni szabadidőt, sokmindent. Ennek is van ára, hamár a férj elmegy.
2013. febr. 12. 00:02
Kapcsolódó kérdések: