Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így mennyire fair két...

Ez így mennyire fair két gyerekre?

Figyelt kérdés
Maradunk a lakásban és fizet 60 ezret gyerektartásként? Nem kevés ez az összeg, ha én nem keresek valami jól (150et)? Ennyiből el lehet tartani két gyereket plusz magamat? Vagy próbáljam feltornázni, így csak kisemmiz?

2013. febr. 11. 22:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/189 anonim ***** válasza:
87%
Az országos átlag havi kereset 141,9 ezer ft..43%-t kapod ennek..Majd nem veszel minden nap kinder maxi kinget meg a faszomat mind a kettőnek, hanem csak 2-3 naponta mint más családokban, és akkor nem lesz savanyú a szőlő!
2013. febr. 11. 23:31
 62/189 anonim ***** válasza:
76%

""100-150 forint közötti tejes valami) ""

Azt se tudod mit adsz a gyerekednek?Tiszta szégyen vagy! Egy beképzelt,öntelt valaki,de,hogy nem anya,az biztos.A pénz körülforog neked csak az agyad,hogy tudnád kizsigerelni a férjedet.Ha 300ezret adna,neked az is kevés lenne.

2013. febr. 11. 23:31
 63/189 anonim ***** válasza:
86%
#52-es vagyok, én éjszakánként azon görcsölök hogy vajon érzelmileg ugyanazt a színvonalat kapják-e majd a gyerekek,mint eddig...hidd el, az nekik sokkal fontosabb lenne.
2013. febr. 11. 23:32
 64/189 anonim ***** válasza:
31%
mennyit keres a férjed?
 65/189 anonim ***** válasza:
91%

Kedves.

Ugyan én sem tudok nagylábon élni, de képes vagyok elvonatkoztatni magamtól, és életszerűen nézni az esetedet.

A volt férjed gazdag. Te nem.

Te nem vagy gazdag, az exférjed igen.

Ez eddig világos, igaz?

Most különváltak útjaitok, az exférjed szépen elment a vagyonával együtt.

Most megint nem vagy gazdag.

Egy anyuka vagy két gyerekkel, akikről elsődlegesen most már neked kell gondoskodnod, nem a férjednek.

A férjed ad annyi pénzt, amennyit átlag anyuka a teljes bevételének tudhat.

Ebből lehet gazdálkodni, és még baromi jól jártál.

Már nem a férjed színvonalán éltek, hanem a sajátodon.

Így kell ezt nézni.

66/189 anonim ***** válasza:
86%

nem kell minden nap csokit meg csipszet zabáltatni velük. És azért gondolj bele ha kinyalod a s.ggüket milyen emberek lesznek belőlük.

Én egy ilyen nőnek egy vasat nem adnék örüljön hogy a lakást ingyen használhatja.

2013. febr. 11. 23:33
 67/189 A kérdező kommentje:

Azt írtam nem mindig rudi.

Nem tudom pontosan mi mennyibe kerül

Egy rudi 100 körül

egy tejszelet 120

De van 160 ért is.

Nem akarok felsorolni a kinder egész termékkínálatát azért írtam úgy, hogy 100-150.

Tudom mit adok nekik.

Ha egy gyümölcslét nézel az is 300 körül van, ez csak egy liter, plusz egy ásványvíz 100. Ennyit minimum megiszik egy gyerek az már 400 forint. 12 000 ezer forint. Csak hogy igyanak. (és nem a legdrágábbat)

2013. febr. 11. 23:36
 68/189 anonim ***** válasza:
85%

"Azt akarom, hogy nekik minden meglegyen." MIÉRT?!

Anyagias embereket akarsz nevelni a gyerekeidből? És ha felnőnek, és csak egy sima irodai munkát fognak találni, és csak 150-et fognak akkor keresni, akkor keseregni fognak, míg másoknak munkája sincs? Egy nap te sem leszel már, hogy támogasd őket, sőt, a gyerektartás is csak addig jár, míg meg nem szerzik az első végzettségüket (szakma vagy diploma) azaz max. 23 éves korig! És utána mi lesz? apuci nem ad több pénzt, te mehetsz az utcára, a gyerekben meg tudatosul a nagy büdös valóság, miszerint még annak is örülni kell, ha egyáltalán talál munkát, nemhogy rudi minden nap... Atyaég, minek neked gyerek?? Igenis, pénzzel akarod szeretni őket! Így azonban mindent természetesnek fognak venni, és semmit sem fognak értékelni!!

2013. febr. 11. 23:36
 69/189 anonim ***** válasza:
79%
fogd fel a s@gged és vállalj másodállást,futja majd rudira.
2013. febr. 11. 23:37
 70/189 anonim ***** válasza:
41%
Jajj jólvan már, állj már le! Orbán papa kijelentette, hogy igen is meg lehet élni 40 ezer ft-ból! Ha nem tudsz annyiból megélni (sőt 200 felettiből sem), akkor bitófa! XD
2013. febr. 11. 23:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!