Ez így mennyire fair két gyerekre?
Nem olvastam végig a válaszokat.
Ne próbálj semmit feltornázni, mert ha bepipul, akkor a bíróságra kerül az ügy, és sokkal-sokkal rosszabbul fogsz járni.
A tartásdíjnak semmi köze a te fizudhoz, a volt férjed bejelentett(!) fizetése alapján számolják.
Ó, hát ha még 250-től is többet keres átlagban, akkor sokkal több jár a gyerekeknek. Nyugodtan kérjed is, ne hagyd annyiban, hogy csak egy 60-ast akar adni. Szégyellhetné magát a férjed. Ez felháborító!
A bíróság biztos, hogy többet fog megítélni, mint 30-at gyerekenként.
Szóval legjobb, ha nem egyezkedtek, hanem rendesen bíróság ítéli meg az összeg nagyságát.
Szép dolog, hogy meg akarsz adni mindent a gyerekeidnek. Csak azt nem érted, hogy ha mindent megadsz nekik, az semmiképp sem jó.
Ti egy család vagytok, igaz?
Ha egy család megszorul, akkor anyuka feladja a shoppingolást, Karcsika a karateórákat, Julcsika meg a balettot. Mert egy család, közös teherviselés van. Mindenkinek áldoznia kell.
Ha most kinyalod a gyerekeid popsiját, és semmit nem kell feladniuk, csak azt tanulják meg, hogy bármit megtehetnek, lehetnek gonosz kis törpék, anyuci ki fogja őket húzni a kakiból. És belőlük lesznek azok az utálatos felnőttek, akik ahogy kilépnek a világba, nem értik, hogy miért nem körülöttük forog minden.
a nyelvet még értem hogy majd kamatoztathatja, de a lovaglást....
gyümölcsléproblémára ajánlom figyelmedbe a víztisztító berendezést, egyszer megveszed (vagy megveszi a férjed a gyerekek egészsége érdekében) és évente egy szűrőcsere.
Mindent meg lehet oldani ennyi pénzből csak akarni kell.
Én csupán úszni jártam gyerekkoromban, becsülöm anyámat amiért minden reggel fél5kor kelt hogy felébresszen és elvigyen suli előtt edzésre, hétvégente vittek a versenyekre.
A suliban megtanultam becsülettel amit nyelvi órákon megtanítottak, nyelvvizsga előtt pedig elmentem magántanárhoz, aki az üres foltokat betömködte, elsőre meglett a közép C, jah és ember lettem. Beláttam hogy meddig ér a szüleim takarója és addig nyújtózkodtam, a mai napig eszerint élek, nincs hitelem, tartozásom, igaz napi 1 "tejes akármi" sem a gyerkőceimnek, de érdekes módon nem is kérik számon rajtam.
Valahol értem hogy éltetek egy színvonalon és most lejjebb kell adni, de nem a béka sgge alá könyörgöm. Mi van ha most ez azért történik veletek hogy megtanuljátok értékelni a kevesebbet,megtanuljatok együtt kilábalni a nehéz helyzetből, hogy a gyerekeid ne a pénztárcát lássák benned és hogy több időt töltsetek egymással.
Baromira nézőpont kérdése amivel érvelsz és ha itt a 60válaszból 55en nem adnak neked igazat, azon érdemes elgondolkodni. Vagy írd ki a részletezőbe hogy kérem csak olyanok válaszoljanak akik megerősítenek a véleményemben és ne raboljuk egymás idejét.
Nagyon jól írta itt valaki, hogy miért kell MINDENT megadnod a gyerekeidnek?
Soha nem fogják tudni, hol van az elég...
Tehát hogyha jól értem, többet keres negyedmilliónál a férjed, ha az átlagot vesszük.
Nézzük azt, hogy keres 275 ezret, akkor a 60 ezer mindössze a fizetésének csak a 22 százaléka.
Mikor a bíróság 40%-ot is megítélhet.
Ehhez ő mit szól, kérdezted már?
Azért szomorú, hogy milyen sok szegény ember van. :(
Látszik a hozzászólásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!