Ez így mennyire fair két gyerekre?
72
Szerintem te nem vagy tisztában az árakkal. Havi 20 ezer forint egy gyerekre egyáltalán nem "szőnyeg repülés" kategória. Nyelv és sport/tánc
Te csináltál két dolgot egy 10esért, ők négyet egy 20asért.. Szóval pont ott vagyunk. (tánc, lovaglás, úszás, nyelv- igen van az iskolában, de azért teljesen más ha egy tanár csak veled foglalkozik/beszél) Szerintem ez a 20as ezekért még jó ár, kerülhetne mind többe.
Az, hogy a pénzről írok szerintem a kérdéshez mérten valahol normális, hisz ezért tettem fel. Sajnos minden a pénzről szól.
hagyjátok szerintem már nem tud mit kitalálni hogy mikre fogja, mire kell a pénz :D
műköröm, húszalkalmas szolibérlet, fodrászat meg iphone a családnak (beleértve saját magát is) tényleg nem olcsó buli.
Ha nem is mindig egyforma a keresete, de egy éves átlagot, ennél fogva havit is, szerintem be lehet lőni.
Ugye a max. gyerektartás a fizu 40%-a, tehát ha ő átlagban keres havi 200-at, akkor szerintem elégedj meg ennyivel.
Hadd legyen neki is pénze. Lehet, hogy a bíróság megítélne többet is, de nem kell őt sem kisemmizni.
Ha azonban keres 250-et vagy még többet, akkor te is kérj többet.
Legjobb, ha bíróságra mész, hogy hivatalos legyen a dolog.
És érdemes minden költségről megőrizni a bizonylatot, hogy adott esetben meg tudd neki mutatni, hogy mire is megy el a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!