Ez így mennyire fair két gyerekre?
Az én szüleim elváltak. Jóban vannak, meg minden, de elváltak. Igaz, hogy 10 éve volt már ez, de anno a mamáméknál laktunk anyu, nővérem, + én. Aputól 5 ezer ft-ot kapott csak rám (nővéremmel nem közös az apukánk). Majd ez évek után emelkedett 10-re...
Most visszajöhettünk a házba: 0 Ft. Anyunak csak 1-2 évekig volt munkája, folyamatos sosem :/
Jó, nem lehet panaszra okunk, mert apu segít minket, mármint rendes velünk, hoz csokit, meg ilyen dolgokat, én is kapok mostmár költőpénzt ruhára, sulira, kirándulásokra, (15 év után) ez lett 20-30 e/hó
Szóval... tedd össze a két kezed! Tényleg, ez nagyon jó!
39
Köszönöm hogy leírtad, én is ugyanígy gondolom. Tényleg csak abban hiszek, hogy a gyerekeimnek, a gyerekeinek több jár ennél.
Akkor én közelítem máshonnan:
Ha rendelsz kaját, mondjuk mindenkinek egy adagot:
800 Ft/adag
800*3*31= még mindig csak 74400 Ft!
44
A rudit csak arra fel írtam, hogy az NEM része az étkezésnek, mégis csak jár ennyi egy gyerekeknek. De már az ennyi pénz. Erre fel írtam, hogy kijön a 100as hamar.
Kedves válaszoló társaim. Szerintem adjuk fel. A kérdező azt várta volna tőlünk, hogy egységesen kezdjük el sajnálni őt, szidni a smucig férjét és vérlázítóan kevésnek találni a gyerektartást. Mivel ezt nem tettük meg, megsértődött és csak bizonygatja az igazát. Szerintem adjuk fel, az ő világából úgy sem lehet kirángatni.
Jó éjszakát mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!