Maradunk a lakásban és fizet 60 ezret gyerektartásként? Nem kevés ez az összeg, ha én nem keresek valami jól (150et)? Ennyiből el lehet tartani két gyereket plusz magamat? Vagy próbáljam feltornázni, így csak kisemmiz?
Azért a kérdezőnek lehet abban igaza, hogy ha a párja nagyon jól keres és a gyerekek egy megszokott szInvonalon éltek, akkor továbbra is szeretné azt megadni nekik, mivel apukát az összeg, ha jól kivettem, nem vágná padlóhoz.Ebből az összegből alap dolgokat meg lehet venni aztán kész. Szerintem ne kérj többet, hanem próbálj kérni majd konkrét dolgokra, akkor ő is jobban ad, ha látja hova megy.
2013. febr. 13. 03:41
132/189 anonim válasza:
ez a vita addig nem lesz 'megoldható', amíg a kérdező meg nem mondja, mennyit keres az ex... mert ha tisztán megvan neki mondjuk a 250-300, akkor reális a 60 GYT, de ha pl. egy magánvállalkozó és mondjuk magánrendelőben szülész-nőgyógyászként vagy fogtechnikusként vagy fogorvosként dolgozik, akkor is minimálra van bejelentve, de simán megvan neki a havi misi zsebbe. Abból valóban adhatna 60-nál többet. Mindenesetre a 60nak elégnek kell lennie.
Az meg két külön dolog, hogy minek kellene elégnek lennie és mennyit adhatna az apa
2013. febr. 13. 10:23
133/189 anonim válasza:
124-es, az anyuka haljon éhen?
2013. febr. 15. 03:13
134/189 anonim válasza:
130-as, az nem állapot, hogy plusz munkát vállaljon az anya, mert két gyerek mellett bőven elég a napi 8 óra meló. Tudod, foglalkozni is kell a gyerekekkel és még önmagunkkal is.
Manapság pedig egyáltalán nem könnyű nem hogy mellékállást, plusz munkát, de még egy rendes főállást se egyszerű találni.
2013. febr. 15. 03:22
135/189 anonim válasza:
Azért akik lepontozták a levezetésemet az anyagiakról (113-as válasz), kíváncsi lennék, hogy melyik részével nem értenek egyet.
2013. febr. 15. 03:24
136/189 anonim válasza:
"124-es, az anyuka haljon éhen?"
Nem de nem is fenyegeti a kérdezőt az éhen halás, ennyi pénzből. De a saját költségeit maga teremtse elő ne mástól várja.
2013. febr. 15. 12:55
137/189 anonim válasza:
Sziasztok! Az apuka vagyok. Végigolvasván a kérdést, és a volt feleségem hozzászólásait, a következő döntést hoztam meg, kedves, drága, volt feleségem! : Nem fizetek 5 ft gyerektartást sem, és a lakásból is el kell húzzál..Hétfőn szeretném üresen látni a lakást..A gyerekeket pedig magamhoz veszem! Sokat akart a szarka? Így járt a farka!
2013. febr. 15. 15:59
138/189 anonim válasza:
Na ez jó vicc utolsó! :) Ha legalább tudnánk,hogy tényleg Te vagy az....
2013. febr. 15. 18:37
139/189 anonim válasza:
ma 15:59 Mért itélnék neked a gyereket itt nem arról van szó hogy anyuka ne tudna fedelet, ételt adni a gyereknek apuka nélkül is csak arról hogy hogy fejenként 30 ezerből
lehet e mondjuk az egyik gyerköcöt hokira a másikat gimnasztikára járatni.
Nyilván nem mert csak a sport felemésztené az összeget ha apuka félmilliót keres egy hónapban gyerekenként 30 ezer azért kevés.
2013. febr. 15. 19:22
140/189 anonim válasza:
Utolsó azért az se felejts el, hogy a 60. ezer gyerektartás miatt ingyen lakhat apuka lakásában tovább. Így konkrétan a lakhatását is megoldja az apa. Azt pedig ha fizetnie kellene minimum 40-50. ezer lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!