apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek
:O a vége lemaradt,azt akartam még mondani h ez a szegény lány meg még nem is meri elfogadni a segítséget...
2009. szept. 6. 13:43
72/83 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat
2009. szept. 6. 16:51
73/83 anonim válasza:
na mi lett a dologból?
remélem már jobb sorsod lett (:
2010. febr. 23. 15:01
74/83 anonim válasza:
Keress valami pályázatot,nevezz be,és próbálj nagyon ott lenni a legjobbak között.Van csomó rajz,író meg mindenféle kategória.
2010. aug. 25. 11:38
75/83 anonim válasza:
Szia!
Idén megvan mindened?
Csak szólj, ha kell valami, én küldtem neked tavaly is egypár dolgot.
2010. aug. 25. 11:40
76/83 anonim válasza:
Nagyon sajnállak, remélem jobbra fordul az életed, és jó olvasni, hogy ilyen jószívű emberek is vannak! :)
2011. szept. 2. 18:27
77/83 anonim válasza:
ha ezek nem jók akkor menj el a trevi kúthoz tereld el a csendőr figyelmét azt halásszál
sok sikertXD
2012. febr. 7. 14:48
78/83 anonim válasza:
ne vedd komolyan bocs ha bántás csak vicceskedni akartam !
2012. febr. 7. 14:48
79/83 anonim válasza:
Nagyon nagyon jó,hogy ennyi jó ember van még a világon :). Még végigolvastam a válaszokat könnyeztem... bár énis tudnék segíteni de nincs lehetőségem innen.. (16F Románia). Ne gondolj ilyenre,hogy elmegyek a sarokra :) Isten megsegít nem szabad a gonoszt választani. ! Majd jobblesz. Le a fejjel minden jó ember előtt aki segitett rajtad !
2012. aug. 15. 21:10
80/83 anonim válasza:
szia! vannak márt ruháid? élsz még? még a szüleidné laksz. jól vagy,hogy alakult az életed???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!