Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek pénzt?...

Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.

Figyelt kérdés

apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek

16/L

2009. aug. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
98%
Szija. Hasonlóak a méreteim, és rengeteg félretett ruhám van, nagyon szívesen adnék neked.:) Szóval nekem is írhatsz privit.
2009. aug. 27. 01:22
 42/83 anonim ***** válasza:
100%
Szólj az illetékes rokonnak, aki a pénzt küldi, hogy abból te nem látsz semmit, nem hiszem h tetszene neki, hiszen neked küldi...
2009. aug. 27. 03:47
 43/83 baranyi kálmanné ***** válasza:
98%
Végig olvastam a leveleket és el sirtam magam,igen vannak még rendes emberek akik ha nem is pézzel segitenek de egy két jo szoval meg ruhákal igen.Aki segitett ezn a kislányon és tudott hálás kőszőnet.
2009. aug. 27. 05:18
 44/83 anonim ***** válasza:
60%
Honnan netezel?
2009. aug. 27. 06:53
 45/83 anonim ***** válasza:
98%
Figyusz, az én lányom 18 éves, ugyanakkora volt 16 évesen mint te. Van egy csomó ruhája, amit szivesen átad. Írj emailt a labanczottilia@freemail.hu-ra.
2009. aug. 27. 07:57
 46/83 anonim ***** válasza:
98%
Szia, én is tudok szerintem segíteni neked, írd meg légyszi pirivben a címedet, ha közel laksz lehet találkozhatunk is :) Ja, és hogy tanszerekből mire van szükséged !!!
2009. aug. 27. 08:12
 47/83 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Írj nekem is privát emailt, ruhát nem tudok küldeni(soha nem voltam S méretű), de füzetet, tollat ilyesmit biztosan! Írj listát, nevet, címet!

2009. aug. 27. 08:41
 48/83 anonim ***** válasza:
98%
Szia, válaszolj légyszi az emailemre, mert már szóltam több embernek is és sokan tudnánk neked ruhákat küldeni! Ahogy látom tényleg új ruhatárad lesz :)
2009. aug. 27. 09:02
 49/83 anonim ***** válasza:
100%
A tegnapi 22:03, 66 %-os vagyok, azaz Freemail1. Csak 1 levelet kaptam tőle eddig, a címe nélkül, amiben leírja, hogy mit kér, amikor pedig cipő-és egyéb méreteket kértem tőle, többet nem válaszolt, de úgy látom, másnak se. Nagyon remélem, hogy nem esett baja, és csak zárójelben, halkan azt is remélem, hogy nem kamu.
2009. aug. 27. 09:18
 50/83 anonim ***** válasza:
98%
Visszavonva az előző hozzászólásom, ebben a pillanatban érkezett meg a levél. Megy a csomag. Freemail1
2009. aug. 27. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!