Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.
Figyelt kérdés
apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek
16/L
2009. aug. 26. 21:47
41/83 anonim válasza:
Szija. Hasonlóak a méreteim, és rengeteg félretett ruhám van, nagyon szívesen adnék neked.:) Szóval nekem is írhatsz privit.
42/83 anonim válasza:
Szólj az illetékes rokonnak, aki a pénzt küldi, hogy abból te nem látsz semmit, nem hiszem h tetszene neki, hiszen neked küldi...
43/83 baranyi kálmanné válasza:
Végig olvastam a leveleket és el sirtam magam,igen vannak még rendes emberek akik ha nem is pézzel segitenek de egy két jo szoval meg ruhákal igen.Aki segitett ezn a kislányon és tudott hálás kőszőnet.
45/83 anonim válasza:
Figyusz, az én lányom 18 éves, ugyanakkora volt 16 évesen mint te. Van egy csomó ruhája, amit szivesen átad. Írj emailt a labanczottilia@freemail.hu-ra.
46/83 anonim válasza:
Szia, én is tudok szerintem segíteni neked, írd meg légyszi pirivben a címedet, ha közel laksz lehet találkozhatunk is :) Ja, és hogy tanszerekből mire van szükséged !!!
47/83 anonim válasza:
Szia!
Írj nekem is privát emailt, ruhát nem tudok küldeni(soha nem voltam S méretű), de füzetet, tollat ilyesmit biztosan! Írj listát, nevet, címet!
48/83 anonim válasza:
Szia, válaszolj légyszi az emailemre, mert már szóltam több embernek is és sokan tudnánk neked ruhákat küldeni! Ahogy látom tényleg új ruhatárad lesz :)
49/83 anonim válasza:
A tegnapi 22:03, 66 %-os vagyok, azaz Freemail1. Csak 1 levelet kaptam tőle eddig, a címe nélkül, amiben leírja, hogy mit kér, amikor pedig cipő-és egyéb méreteket kértem tőle, többet nem válaszolt, de úgy látom, másnak se. Nagyon remélem, hogy nem esett baja, és csak zárójelben, halkan azt is remélem, hogy nem kamu.
50/83 anonim válasza:
Visszavonva az előző hozzászólásom, ebben a pillanatban érkezett meg a levél. Megy a csomag. Freemail1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!