Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek pénzt?...

Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.

Figyelt kérdés

apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek

16/L

2009. aug. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
100%
Ha kollégiumba mész, akkor az gondolom valami városban lehet, ott talán több diákmunka közül tudsz válogatni. Persze addig is kéne valami naci, nincs esetleg valami nagyon jó barátnőd, akivel azonos a méreted és kölcsön ad addig 1-2 nadrágot? De az is elég nagy gond, hogy tanszered sincs semmi... Az önkormányzat tud adni ilyen esetekre rendkívüli gyermekvédelmi támogatást (kb 5000 forint), apukádat nem lehetne rávenni, hogy igényeljen ilyet? Hát hiszen csak belátja, hogy valamit fel kell venned, meg egy-két füzet is kéne a suliba.
2009. aug. 26. 22:09
 12/83 anonim ***** válasza:
100%

Ha pesti vagy, akkor esetleg ha be tudnál jutni metropol újságosztásra. Az egyszerű, reggelente kell csak csinálni 1 órát.

Kéne esetleg beszélni a rokonoddal is, hogy a pénzt neked adja inkább mert eg yfillért sem látsz belőle.

de figy, írd le a méreteidet, hátha valaki küld neked kis ruhát. MEgkérdem esetelg bnőmet én is, hátha segít, van neki ezerféle cucca amiket nem hazsnál, 1nadrágot lehet ki tudok szedni belőle. Írd le amréeteidet és utána ha vki tud küldeni akkor privátban ír neked és ott madj megadod a címed max, de persze vigyázz azért, akárkinek ne add ki.

13/83 anonim válasza:
100%
Ha ilyen az apukád akkor szükséged van segítségre, ha nem akarsz a gyámügyre menni akkor próbáld anyukádat vagy nagyszüleidet vagy távolabbi rokont és ha nincs senki akkor merj a gyámügyhöz fordulni hiszen még gyerek vagy és szükséged van segítségre hiszen máskülönben komoly gondjaid lesznek. Vagy próbálj apukáddal egyezséget kötni, de ne hagyd, hogy elsodródj hisz azzal tönkreteszed az egész életedet!
 14/83 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!

165 cm vayok és 50 kg, tehát S-es a méretem, nadrágban pedig 25-26-os.

2009. aug. 26. 22:17
 15/83 anonim ***** válasza:
98%
22.03 : le a kalappal, ilyen emberek kellenének mindenhol , ahol tud ( már aki ) az segit, nekem is szivem szakad meg ilyenkor, de sajna én nem tudok segiteni, de örömmel olvastam a kommentedet!!!
2009. aug. 26. 22:22
 16/83 anonim ***** válasza:
99%

merrefele laksz? (csak a falura gondolok)

hátha errefele a közelben, és akkor én is tudok segíteni.

2009. aug. 26. 22:23
 17/83 anonim ***** válasza:
99%
Szia írtam privátot! Remélem tudunk sokan segíteni tudom milyen szar, főleg középsuliban. Hova mész tanulni? Ha pestre jönnél akkor még munkát is tudnék ajánlani. Privire válaszolj, holnapra össze készítem a cuccot és pénteken fel is adom! Ne szomorkodj!
2009. aug. 26. 22:23
 18/83 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos csak 16 vagy 17 éves kor után lehet munkát vállalni diákszövetkezeten keresztül.

Tényleg jó olvasni hogy ennyien segitenek/próbálnak segiteni!

2009. aug. 26. 22:31
 19/83 anonim ***** válasza:
98%
Tényleg olyan jó olvasni,hogy segítetek :) (Én sajnos nem tudok,2 pici gyerekem van..)
2009. aug. 26. 22:31
 20/83 anonim ***** válasza:
99%

Szia!

Írd meg nekem privibe,hogy mire lenne szükséged ugy nagyjábol..szerintem mi is tudnánk neked küldeni egy két dolgot.

Címedet is ird meg és mondom anyumnak,hogy adja postára.

Kérlek ne szomorkodj:(

15/L

2009. aug. 26. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!