Gyorsan! Felpontozok! Hogyan szerezzek örömet anyunak?
Illatos tiszta szoba.
Figyelt kérdés
Anyu megkért hogy takarítsam ki az ő szobáját,és már kitakarítottam,és rend is van de mivel érhetném el azt,hogy megcsapja az az igazi ren és tisztaság érzés.Mostanában annyit dolgozik és annyit tesz értünk,hogy örömet akarok neki szerezni:)
Esetleg nem tudnék házi alapanyagokból illatosítót csinálni,amit könnyű és van hozzá alapanyag?
Elnézést a kategóriáért,csak nagyon gyorsan kellenének a válaszok.
Narancsba szurkált szegfűszeg. Virágszirmok kis fahéjjal, fűszerekkel keverve.
Jól szellőztess ki.
Ha tényleg olyan szép rendet és tisztaságot csináltál, hidd el, mindenféle trükk nélkül is észre fogja venni. :)
Egyébként ügyes vagy, anyukád biztos büszke lesz rád!
2011. aug. 29. 15:57
2/16 anonim válasza:
Süss egy pitét! :)
(Komolyan mondom, annál jobb illat nem várhatja, ha hazajön.)
3/16 anonim válasza:
Szerintem szerezz be virágokat a kertből,vagy ha nincs kertetek a legközelebbi kertes szomszédhoz vagy virágárushoz szaladj el :) sajnos otthoni illatositot nem tudok a virágokon kivul,esetleg a boltbol vegyel egy illatositot:)
4/16 anonim válasza:
szellőztess ki ha természetközeli helyen laktok nem kell semmi illatosító.
ha pedig nem akkor egy kis levendula, vagy fahéj nagyon kellemes tud lenni :)
2011. aug. 29. 15:58
5/16 anonim válasza:
Szedhetsz esetleg virágot a szobájába
Vagy ha kedveskedni akarsz neki, akkor egy vacsi/uzsi/üdítő elkészítését tudnám javasolni, annak is biztos örülne.
6/16 anonim válasza:
semmi baj a kategóriával, mert anyukád miatt kérded. Illatmécses, illatgyertya? Legrosszabb esetben parfümből fújj kettőt-hármat a szoba random pontjaiba!:)
7/16 anonim válasza:
Én levándulás táskákat szoktam csinálni.Leszedem a levendulát kiszáritom felakasztava,leszedem,kis zsacsiba rakom,szájukat összekötöm és beakasztom őket minden szobába,ruhászszekrénybe is jók,molyüzőnek.
8/16 anonim válasza:
szerintem amelyik parfümöt szereti abból egy picit fújsz a levegőbe de tényleg kicsikét :) vagy dobj össze valami finomat kis salátát vagy akár palancsitát is :) vagy amikor hazajön minden kivánságát lesed hogy mit szeretne kedveskedhetsz már annyi féle dologgal csak hajrá!
2011. aug. 29. 15:59
9/16 A kérdező kommentje:
köszi:9még jöhetnek a tippek...:)
a fahéjjal mit csináljak?
2011. aug. 29. 15:59
10/16 anonim válasza:
reszelj citromot tedd 2-3 deci forró vízbe. Isteni finom citrom illat lesz :DD kérem a pontozást :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!