Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.
apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek
16/L
Nem lehetne valahogy a rokonnal elintézni, hogy ne apukádnak küldje a pénzt? Esetleg együtt vásárolhatnátok meg, ami a sulihoz kell.
Valószínű apukád úgy gondolja, hogy fontosabb, hogy legyen áram (már ha tényleg arra költi), de csak neked szánják azt a pénzt...Anyukádnak nem kell gyerektartást fizetnie?
Tényleg a gyámügy lehet a megoldás.
köszi az eddigi válaszokat!
egész nyáron próbálkoztam melóval, de egyszerűen nincsen! ami volt arra jelentkeztem, de enm hívtak vissza meg semmi!
a gyámügyre nem mehetek be, ez egy kis falu, rögtön balhé lenne belőle...
apám meg azzal jön, hogy örüljek, hogy van ruhám, mgha szakadt is meg szűk...már most görcsöl a gyomrom, mert hétfőn kell a kollégiumba is beköltözni...
rokonomnak meg nem tudok szólni, mert nagyon pletykás, és megmondaná apának, hogy én kértem a pénzt, akkor nekem meg végem lenne
Figyelj, nekem a szívem szakad meg érted. Kérlek, írd meg, hogy mikre lenne szükséged és milyen méretben (azt sem tudom, hogy fiú vagy vagy lány), meg hogy milyen tanszerekre, plussz a címedet, és küldök neked, amit csak tudok, még suli előtt, akár már holnap is, jó gyorsan.
Az emailem ott lesz a hozzászólásomnál jobbra lent (Privát email a válaszadónak, vagy valami ilyesmi).
Várom leveledet.
Korábban én is hasonló helyzetben voltam. Nekem se volt csak 1 db nadrágom, de az is olyan, hogy mindig csúfoltak... Ezt az időszakot sajnos túl kell élned valahogy, aki meg emiatt nem áll szóba veled, az nyaljon sót...
Amivel esetleg próbálkozhatsz: esetleg megkeresni a helyi védőnőt, hátha tudna neked valamilyen ruhát szerezni (általában, legalábbis nálunk ő szokott gyűjteni-osztani), v. esetleg a Máltai Szeretetszolgálatnál is kérhetsz ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!