Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek pénzt?...

Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.

Figyelt kérdés

apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek

16/L

2009. aug. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
96%
Ha semmilyen megoldást nem látsz,menj be a helyileg illetékes gyámügyre,és add elő a problémádat.Ők segíteni fognak neked.Nagyon sajnálom,hogy ilyen családban élsz.
2009. aug. 26. 21:52
 2/83 anonim ***** válasza:
81%
Tudom snassz, de diákmunka?
2009. aug. 26. 21:53
 3/83 anonim ***** válasza:
91%
Hát, a nyári melók időszakából kifutottál, kicsin későn kezdtél el gondolkodni. Újságkihordás?
2009. aug. 26. 21:53
 4/83 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehetne valahogy a rokonnal elintézni, hogy ne apukádnak küldje a pénzt? Esetleg együtt vásárolhatnátok meg, ami a sulihoz kell.

Valószínű apukád úgy gondolja, hogy fontosabb, hogy legyen áram (már ha tényleg arra költi), de csak neked szánják azt a pénzt...Anyukádnak nem kell gyerektartást fizetnie?

Tényleg a gyámügy lehet a megoldás.

2009. aug. 26. 21:56
 5/83 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

egész nyáron próbálkoztam melóval, de egyszerűen nincsen! ami volt arra jelentkeztem, de enm hívtak vissza meg semmi!

a gyámügyre nem mehetek be, ez egy kis falu, rögtön balhé lenne belőle...

apám meg azzal jön, hogy örüljek, hogy van ruhám, mgha szakadt is meg szűk...már most görcsöl a gyomrom, mert hétfőn kell a kollégiumba is beköltözni...

rokonomnak meg nem tudok szólni, mert nagyon pletykás, és megmondaná apának, hogy én kértem a pénzt, akkor nekem meg végem lenne

2009. aug. 26. 22:00
 6/83 anonim ***** válasza:
99%

Figyelj, nekem a szívem szakad meg érted. Kérlek, írd meg, hogy mikre lenne szükséged és milyen méretben (azt sem tudom, hogy fiú vagy vagy lány), meg hogy milyen tanszerekre, plussz a címedet, és küldök neked, amit csak tudok, még suli előtt, akár már holnap is, jó gyorsan.

Az emailem ott lesz a hozzászólásomnál jobbra lent (Privát email a válaszadónak, vagy valami ilyesmi).

Várom leveledet.

2009. aug. 26. 22:03
 7/83 anonim ***** válasza:
96%
Semmiképpen ne legyél prostituált, azzal csak tönkreteszed az életed. Valamilyen módon nem tudod elérni a rokonodat, hogy ne az apukád számlájára menjen a pénz, vagy csak a fele? Egyébként vannak évközi diákmunkák is, nem a legjobban fizet, de ha minden forint számít, akkor nem rossz.
2009. aug. 26. 22:03
 8/83 anonim ***** válasza:
96%

Korábban én is hasonló helyzetben voltam. Nekem se volt csak 1 db nadrágom, de az is olyan, hogy mindig csúfoltak... Ezt az időszakot sajnos túl kell élned valahogy, aki meg emiatt nem áll szóba veled, az nyaljon sót...

Amivel esetleg próbálkozhatsz: esetleg megkeresni a helyi védőnőt, hátha tudna neked valamilyen ruhát szerezni (általában, legalábbis nálunk ő szokott gyűjteni-osztani), v. esetleg a Máltai Szeretetszolgálatnál is kérhetsz ruhát.

2009. aug. 26. 22:04
 9/83 anonim ***** válasza:
62%
Menj be egy bankba és nyiss számlát éerd el,hogy a pénzt te kapd meg ne az apád!
2009. aug. 26. 22:05
 10/83 anonim ***** válasza:
96%
Beszélj azzal az emberrel aki küldi a pénzt, biztos hogy segíteni fog. Vagy más rokon akivel jól megérted magad. Nagyszülők? Barátnő és annak szülei? Vagy munka takarítás idős néninél vagy bárhol... pár napod van rá és megkérdezheted pl szomszédokat v utcabelieket h kell e segítség.
2009. aug. 26. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!