Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek pénzt?...

Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.

Figyelt kérdés

apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek

16/L

2009. aug. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
96%

Istenem a szívem szakad meg rajtatok :((((

Ilyen emberek kellenének mindenhova!!!

Én is nagyon szivesen segitenék,de sajnos most nem tudok!!De ha ugy van és szükséged lesz valamire akkor írj és próbálok valahogy segiteni!!

2009. aug. 26. 22:33
 22/83 anonim ***** válasza:
98%
Írtam én is privátot. Remélem tudok segíteni. Bár pénzem nincs egy fillér sem, de biztos találok itthon olyan ruhát, ami rám már nem jó, de neked jó lehet (sajnos a gyerek után már nem jó rám minden ami pár éve még jó volt). Meg barátnőimnél is körbekérdezek.
2009. aug. 26. 22:33
 23/83 anonim ***** válasza:
98%
figyelj csak. írj az én címemre is. hogy mekkora vagy milyen méretű ruhákat hordasz fiu vagy e vagy lány. hátha tudok énis segíteni.
2009. aug. 26. 22:35
 24/83 anonim ***** válasza:
98%
melyik városba/faluba fogsz koleszba menni?
2009. aug. 26. 22:40
 25/83 anonim ***** válasza:
98%

szia

ha irsz privit,ruhaügyben is tudok segiteni,de énnél lehet hosszabbtávúban is,azaz diákmunkában,elég sok helyen van ismerősöm a diákmunkásoknál,hétvégi melokkal elég jol ellehet lenni ha kolis leszel

2009. aug. 26. 22:41
 26/83 anonim ***** válasza:
98%

Azta :) Ilyen emberek kellenének mindenhova!

Én is segítenék, de én mindig is duci voltam, nincsenek S-es cuccaim :(

Ne szomorkodj, látod, mennyien segítenek Neked :))

2009. aug. 26. 22:43
 27/83 anonim ***** válasza:
98%
Várom a válaszodat! Freemail1 vagyok.
2009. aug. 26. 22:52
 28/83 anonim ***** válasza:
98%
22:03: Végre vannak normális és segítőkész emberek is ezen a földön!!Komolyan mikor olvastam a válaszod majden a könnyeim jöttek folytak.
2009. aug. 26. 23:14
 29/83 anonim ***** válasza:
95%
Én szívesen segítek,nekem vannak ruháim amik nagyon is jó állapotban vannak,de nem hordom már őket.Nem sok,de tudnék adni.Ha gondolod írj e-mailt,megbeszéljük!
2009. aug. 26. 23:31
 30/83 anonim ***** válasza:
98%
Nagyszerű emberek írtak ide. Jó volt végig olvasni.
2009. aug. 26. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!