Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.
apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek
16/L
Istenem a szívem szakad meg rajtatok :((((
Ilyen emberek kellenének mindenhova!!!
Én is nagyon szivesen segitenék,de sajnos most nem tudok!!De ha ugy van és szükséged lesz valamire akkor írj és próbálok valahogy segiteni!!
szia
ha irsz privit,ruhaügyben is tudok segiteni,de énnél lehet hosszabbtávúban is,azaz diákmunkában,elég sok helyen van ismerősöm a diákmunkásoknál,hétvégi melokkal elég jol ellehet lenni ha kolis leszel
Azta :) Ilyen emberek kellenének mindenhova!
Én is segítenék, de én mindig is duci voltam, nincsenek S-es cuccaim :(
Ne szomorkodj, látod, mennyien segítenek Neked :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!