Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek pénzt?...

Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.

Figyelt kérdés

apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek

16/L

2009. aug. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
98%

szia!

nekem is írhatsz, tudok küldeni 1-2 farmert, ugyanaz a méret, csak 4 kg-mal több vagyok.:) de biztos jó lesz rád.

2009. aug. 26. 23:38
 32/83 anonim ***** válasza:
98%

Szia! Nekem is van pár S-es ruhám, amit már nem hordok ( van olyan is, ami nem is volt rajtam még) Ha megírod a címed priviben, és hogy mikre van még szükséged, talán tudok segíteni. Mivel én már végeztem a sulival, tudok küldeni neked üres füzeteket, meg hasonlókat, talán még könyveket is, vannak nagyon jó állapotúak is. Remélem tudok segíteni, mert tudom milyen rossz, ha csak egy-két, ráadásul gáz ruhád van csak a középsuliban.

23/L

2009. aug. 26. 23:39
 33/83 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is írhatsz privit ruha ügyben...bár én nem vagyok 'S' méret...de talán valahonnan szerválhatok cuccot,csak írj egy mailt...
2009. aug. 26. 23:42
 34/83 anonim ***** válasza:
98%
Kérlek, írj. Még mindig várom válaszod. Freemail1
2009. aug. 26. 23:44
 35/83 anonim ***** válasza:
98%

na, asszem teljesen fel lesz újítva a ruhatárad... :)

de miért nem jelentkezel??

nagyon jó olvasni, hogy mindenki segít :)

2009. aug. 26. 23:46
 36/83 anonim ***** válasza:
99%

Szia!

Veled egy méret vok!

Ruhát tudok küldeni,de sajna mást nem:(

írj priviben..sok márkás ruhám van amit nem használok!!

2009. aug. 26. 23:47
 37/83 anonim ***** válasza:
98%
Szia,én ruha ügyben nem tudok segíteni,mert nem ez a méretem,de körbekérdezek barátnőimnél.Füzetekt tudok küldeni,meg hátha egyéb tanszereket is,írd meg milyen könyvekből tanultok! Remélem tudunk segíteni minél többen,és ne szomorkodj,minden rendbe fog jönni!:)
2009. aug. 27. 00:15
 38/83 anonim ***** válasza:
98%

Kedves 16 éves leányzó!

Remélem sokan tudnak neked segíteni,és jó olvasni,hogy vannak még jó emberek!Én is szívesen segítenék,de én sajna nagyobb méretű ruhákat hordok,de körbe érdeklődőm az ismerőseim körül..Látod,néha rá jön az ember,hogy még sincs egyedül...Így ismeretlenül is le a kalappal mindenki előtt!!

2009. aug. 27. 00:30
 39/83 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Én is szeretnék segíteni, légyszíves írjál privátba! :)

(ruhát, táskát, cipőt tudnék adni) Mekkora cipőket hordasz?

És le a kalappal mindenki előtt!!!!!

2009. aug. 27. 01:00
 40/83 anonim ***** válasza:
94%

Ez most arra a jelenetre hasonlít hogy "Én vagyok Spartacus!" :D

Egy elkezdte, a többinek is megjött a 'bátorsága'. Helyes.

Én férfivagyok(18) úgyhogy nem tudok segíteni, legfeljebb ha óhajtod megkísérelhetem apuddal 4 ököl közt megbeszélni hogy mik a kötelességei:D (lehető legjobb körülmények közt felnevelni.)

2009. aug. 27. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!