Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek pénzt?...

Honnan szerezzek pénzt? Megőrülök.

Figyelt kérdés

apukámmal élek, azt mondja, nincsen pénze. anya egy fillért sem ad. mindjárt itt az iskola, és mindeakettő nadrágom (2 évesek) szakadt, a fehérneműim is szorítanak, se ruhám nincs, se semmi tanszerem...itt bőgök délután óta...van egy rokonom aki havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim, apám nevére küldi a pénzt, de apám nem ad nekem belőle , azzal, hogy kell a számlák befizetésére. ráadásul új suliba megyek és senki nem fog szóba állni velem, ha szakadt cuccokba megyek..nem igaz..arra is gondoltam, hogy elmegyek a sarokra, honnan szerezzek pénzt szerintetek

16/L

2009. aug. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim válasza:
97%

irtam levelet

17/f

2009. aug. 27. 17:25
 62/83 anonim ***** válasza:
98%
Tegnap 08:41-es vagyok. Feladtam ma a csomagot, kérlek írj, ha megérkezett.
2009. aug. 28. 10:39
 63/83 anonim ***** válasza:
97%
Küldtetek csomagot a kérdezőnek?
2009. aug. 31. 09:50
 64/83 anonim ***** válasza:
97%
Én is küldök ruhákat neked hétfőn postára is adom.
2009. szept. 5. 14:07
 65/83 anonim ***** válasza:
93%

na kaptál ruhákat?

kíváncsi vagyok, hogy tényleg küldtek-e.

2009. szept. 5. 14:15
 66/83 anonim ***** válasza:
97%

"havi 20 ezerrel támogat engem és a tanulmányaim"

Még ma menj el ehhez a rokonhoz, vagy hívd fel, vagy ha másképp nem megy, adj fel neki egy levelet, és mondd el neki, hogy nem látsz semmit ebből a pénzből, és apukád nem Rád és a tanulmányaidra fordítja. Nehogymár.... Ha a rokon nem küldené a pénzt, apukádnak a számlákat akkor is ki kéne fizetnie! Akkor mi lenne, nem fizetné ki? Nem alkoholista apukád? (Már bocs...) Mit dolgozik, mit csinál a pénzzel? Cska akp fizetést! ...Ráadásul most már koleszos leszel, még csak azzal sem jöhet, hogy Te is fogyasztasz a házban!

Arra meg én is kíváncsi vagyok, hány csomagot kapsz! :)

2009. szept. 5. 16:32
 67/83 anonim ***** válasza:
88%
Ja és olyan meg nincs, hogy "anya egy fillért sem ad", köteles tartásdíjat fizetni, Apukád menjen és intézkedjemn az ügyben! Ha elindítja az eljárást, behajtják anyukádon!
2009. szept. 5. 16:33
 68/83 anonim ***** válasza:
97%
Írd meg lécci, megkaptad a csomagokat rendben? Ha kell tanszer még írj és amit tudok küldök én is szívesen!
2009. szept. 5. 23:19
 69/83 anonim ***** válasza:
95%
Ha tudok én is segítek szívesen , vannak felsőim amik szerintem jók lehetnek rád:)Max jövőre nem kell venned, írd meg hogy kaptál e:) Én is sírtam a gép előtt mikor olvastam...jó hogy nem haltak ki az ilyen emberek!:)(mármint akik segítenek)
2009. szept. 6. 13:21
 70/83 anonim ***** válasza:
2009. szept. 6. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!