Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Mi az, hogy megoldásokkal? Hogy verje át a férjét? Az a minimum, hogy elmondja! Ha neked normális ez, abból kiindulva, mi volt falun régen, akkor kívánok hasonló jókat!
Az aztán marhára ugyanaz, ha volt olyan, hogy szívességből a koma csinált gyereket egy házhoz, amiről tudott sőt kérte a férj (mert ilyen valóban volt, szégyennek számított, ha meddő a férfi), mintha a férfi a tudta nélkül neveli a gyereket.
Nagyon beteg értékrendetek lehet, ha még engem pontoztok le. az ilyen embereket karóba kéne húzni...
"78-as ne legyel ennyire biztos benne ha a parod az egyeduli titok tudoja es megtartana a gyereket Te rajonnel hogy nem a tied! Tehat ki sem dobnad.... soha nem jonnel ra ha a parod nem akarja hogy ragyere! :-)"
Kezdjük ott, hogy nő vagyok. Ha mégis férfi lennék és így járnék, hidd el, hogy megtudnám. Ugyanis nagyon domináns génjei vannak a családunknak, kiütközne. Lehet pofázni, hogy de blabla... de így van. Több generációra visszamenőleg, bármilyen más domináns génnel is kerültünk össze, mindig látható nyoma van. A sötét hajunk, szemünk, a jellegzetes természetünk.
Én meg nőként sosem járnék így, mint a kérdező, mert nem k*rnék félre és soha nem bírnék hazudni a páromnak ennél sokkal kisebb dolgokban sem, nemhogy ilyenben. Ennyi.
Ha ti gyarló emberek vagytok, az a ti bajotok.
Kerdezo az ember esendo neha elkovet olyan dolgokat amit nem kelett volna ettol meg lehetsz jo anya a gyerekeknek barhogy dontesz elmondod megtartod a titkot a gyerekek erdeket nezzd.
Sok sikert es erot kivanok neked a donteshez es a beszelgeteshez.
Megbantad ami tettel ezzel nkem mar jelzed jo ember vagy nem itelek ell mert mindenki megbotolhat es legalabb a babat nem vetetted el igy elni fog.
"bár lehetne.szeretném el mondani ,csak nem tudom hogyan .."
Kérdező, pedig ez a része relatív egyszerű, veszel egy nagy levegőt, és belekezdesz a történetbe... ha a férjed indulatos, hirtelen természetű, akkor megfontolandó, hogy nyilvános helyen inkább...
Egyébként meg megértem, hogy most már baromi nehéz, de könnyebb soha nem lesz, csak még nehezebb az idő múlásával... pont ahogy az elmúlt hónapokban sem könnyebb lett, hanem nehezebb, ha jól gondolom...
#80-as válaszoló, csak azt felejted ki az elméleti fejtegetésből, hogy az általatok említett régi korokkal szemben a DNS-teszt ma már bárki számára elérhető, potom harmincegynehányezer forintért. És máris eljöhet az igazság pillanata...
És hát mivel az ember hall és olvas dolgokat, látja, hogy a magukat "magzatvédőként" aposztrofálót mit aljaskodnak össze "csak a gyerek érdekét nézd" címszóval, lassan érdemes rutinból megcsináltatni minden gyereknél, kivédendő, hogy őt csapják be, hasznáélják ki és nézzék baleknak úgymond "csak a gyerek érdekében". Ha az ember (mint a kérdező férje) sokat nincs otthon, akkor meg méginkább...
Az ilyen nők miatt néznek le mindent, mint aki azt tanácsolja, hogy ne mondja el.
Köszönjük szépen neked, hogy lassan már nem bíznak bennünk és undorító szemétládának tartanak mindnyájunkat az ilyenek miatt,mint te.
Az a nő pedig végképp süllyedjen el, aki azt sem tudja ki csinálta fel.
Szóval biztos marha jó anya és feleség az ilyen, de engem ne említsenek egy lapon egy ilyennel! És ezt azt hiszem mondhatom a felháborodott válaszolók nevében is.
Emlegessenek csak téged, ha neked ilyen természetes, hajrá, de a normálisabbját ne járasd le ilyen megnyilvánulásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!