Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Na jöhet a lepontozás mégis elmondom a véleményem!
Ha egyébként szereted a férjed, akitől két gyönyörű gyermeked már van, de CSAK AKKOR: hagyd meg abban a hitben, hogy az övé a harmadik is és szállj magadba és teremts újra boldog családi életet mindenkinek (mondjuk ehhez jó lenne, ha a félrelépő társ is így tudná, mert így nem vagy zsarolható, nem kell attól rettegned, hogy kiderül, hiszen csak Te tudod az igazat). Így szeretteidet megkíméled a csalódástól, nem teszed tönkre a már meglévő gyermekeidet sem! Ez nem önzőség, ez lenne az önfeláldozás. Te akármi mást is választanál megszenvednéd, legalább a többieket ne bántsd.
az, hogy magányos voltál, az nem ok arra szerintem, hogy másnál keresd a boldogságot. önzőnek tartom ezt, hiszen gondolhattál volna akkor a két gyerekedre, hogy ez a (félre) lépésed, hogy fogja befolyásolni az ő életüket.
ha magadért nem is a két gyerekért igazán megálljt parancsolhattál volna a csábításnak.
a férjed meg gondolom nem szórakozásból van kint külföldön, hanem azért, hogy eltartson titeket, te meg így "hálálod" meg a fáradalmait.....
Kérdés, ha nem mondod el most, végig meg tudnád tartani magadban vajon?
Bár most ez csak rólam szól, de:
Ha én lennék a férj, mondjuk szeretném tudni.. fájna..., fájna,hogy így történt, de tudni szeretném, és ha úgy döntenél... illetve szeretném, hogy továbbra is maradj mellettem, a gyermekkel együtt...
szerintem nem tudom megtartani ezt a titkot ,mert tisztában vagyok vele,hogy amit tettem arra nincs bocsánat,,,,
elmondom és azt is ,hogy szeretnék továbbra is vele lenni ,aztán majd ő dönt .köszönöm mindenkinek a választ
de azt tudom ,hogy nem szeretnék eldobni 12 évet ,egy tévedésért ,
Már sikerült!Gratulálok!Beszennyezted a kapcsolatotokat!Nem elég hogy megcsaltd még másnak a fattya van a hasadban!Szerinted erre egy épeszű ember hogy reagál?Úgy hogy megcsaltad és még fel is csináltattad magad!?Én nem bírnék nem hogy hozzád nyúlni de még rádnézni sem!És azt gondolom jogossan!Nem bírnék veled egy fedél alatt élni és soha nem tudnék benned megbízni,és amikor befeküdnél mellém az ágyban a hányinger kerülgetne...
#42 - férfiként mondom, hogy a "Ha egyébként szereted a férjed, akitől két gyönyörű gyermeked már van, de CSAK AKKOR: hagyd meg abban a hitben, hogy az övé a harmadik is" javaslatod a az emberileg létező legnagyobb aljasság, a másik ember 0 tisztelete, személyének és szabad akaratának semmibe vétele, kihasználása. Gyakorlatilag a szóba jövők közül az egyetlen megbocsájthatatlan és jóvátehetetlen felállás, ami után az ember nem a megoldást keresi, hanem a bosszú lehetőségét.
Szóval Kérdező, EZT véletlenül se tedd, ennél minden más variáció és eredmény csak jobb lehet. (a magyar kriminalisztika is ismer olyan esetet, ahol az efféle "megoldás" azzal végződött, hogy a férfi meggyilkolta a nőt is meg a gyereket is, miután kiderült a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!