Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Hát jó akkor én is válaszolok a kérdésre rendesen!Már amennyire egy ilyen kérdésre lehet úgy válaszolni..
Szóval én od állnék a párom elé és elmondanán neki,hogy figyelj drágám tudom hogy egy mocskos ri.banc vagyok de megcsaltalak és ennek fejében még más kölyke van a hasmaban,ami nem tőled van!Hát így kérlek szépen!Ocsmány!Aki itt sajnát téged az meg még ocsmányabb és az értékrendje az a béka pi.csája alatt van.
egyet nem értek: minek kell megcsalni a másikat, mert ha megcsalod akkor az azt jelenti, hogy nem szereted, ha nem szereted, akkor minek vagy vele?-tiszta sor szerintem.
legközelebb előbb gondolkodj, aztán cslekedj.
remélem megkapod ezért méltó "jutalmadat"....
akit sajnálok az a gyermek, téged nem.
ha már arra volt "eszed", hogy a párodon kívül mással henteregj, akkor vállald a következményeket és mond el neki. legalább ennyi legyen benned.
Csak halkan kérdezem meg..... mindamellett, hogy egy nagy barom voltál!
A pároddal is lefekszel igaz? A másikkal is lefeküdtél igaz? Honnan a francból tudod kié a gyerek már most???????
Mutasd meg neki a kérdést!!
Persze a válaszokkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!