Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
58%
Jó gyökér vagy...Legalább egy gumit húztatok volna. Leszel olyan gerinctelen,hogy becsempéssz egy kakukkfiókát,vagy sosem mondod meg,mert az nagyon nehéz.A kis tisztességes szívednek.Oké,hogy megcsaltad,lehet meg is érdemelte,szar az életetek,stb,de még fel is csináltatni magad.Ultramarha vagy.
2012. okt. 20. 09:08
 12/109 anonim válasza:
79%
Figyelj örülök hogy le merted írni és foglalkoztat a megoldás. Valahogy mégis közölnöd kell mind a pároddal mind a gyerek apjával mert úgy érzem rájuk is tartozik. Gondolj a gyereked életére hogy tudd a legjobbat választod neki.
2012. okt. 20. 09:09
 13/109 anonim ***** válasza:
45%

Hát jó akkor én is válaszolok a kérdésre rendesen!Már amennyire egy ilyen kérdésre lehet úgy válaszolni..

Szóval én od állnék a párom elé és elmondanán neki,hogy figyelj drágám tudom hogy egy mocskos ri.banc vagyok de megcsaltalak és ennek fejében még más kölyke van a hasmaban,ami nem tőled van!Hát így kérlek szépen!Ocsmány!Aki itt sajnát téged az meg még ocsmányabb és az értékrendje az a béka pi.csája alatt van.

2012. okt. 20. 09:09
 14/109 anonim ***** válasza:
91%

egyet nem értek: minek kell megcsalni a másikat, mert ha megcsalod akkor az azt jelenti, hogy nem szereted, ha nem szereted, akkor minek vagy vele?-tiszta sor szerintem.

legközelebb előbb gondolkodj, aztán cslekedj.

remélem megkapod ezért méltó "jutalmadat"....

akit sajnálok az a gyermek, téged nem.

ha már arra volt "eszed", hogy a párodon kívül mással henteregj, akkor vállald a következményeket és mond el neki. legalább ennyi legyen benned.

2012. okt. 20. 09:10
 15/109 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem miért kifogásolják egyesek, hogy ne r.ibancozzanak...hát nem az? Ha én ilyet tennék a férjemmel, az a minimum egy egy mocskos k.urvának hívna és teljes joggal. De itt most nem ez a kérdés. Mi lesz a gyerekkel??? Mi a terved vele?
2012. okt. 20. 09:14
 16/109 anonim ***** válasza:
96%

Csak halkan kérdezem meg..... mindamellett, hogy egy nagy barom voltál!

A pároddal is lefekszel igaz? A másikkal is lefeküdtél igaz? Honnan a francból tudod kié a gyerek már most???????

2012. okt. 20. 09:15
 17/109 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ezt én sem értem.
2012. okt. 20. 09:16
 18/109 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy egy 3. tól van:D:D
2012. okt. 20. 09:17
 19/109 anonim ***** válasza:
28%

Mutasd meg neki a kérdést!!

Persze a válaszokkal együtt.

2012. okt. 20. 09:20
 20/109 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtartod a gyereket, próbáld legalább rendbe tenni körülötted a dolgokat, már amennyire lehet. Valószínűleg párod szakítani fog veled, ami helyénvaló, ennek a kapcsolatnak már rég vége kellett volna hogy legyen, nem véletlenül léphettél félre. Keresd fel a gyerek apját és beszéljétek meg vele a továbbiakat. Inkább egyedül neveld, mint állandó veszekedések, bizonytalanságok közepette.
2012. okt. 20. 09:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!