Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
92%

Akkor közöld a férjeddel és válj el.

Nem irigylem szerencsétlen, mert ha ilyet hallanék én biztosan dobnék egy hátast, vagy nem is tudom elhinném-e először.

2012. okt. 20. 10:34
 32/109 A kérdező kommentje:
igen ,ezt szeretném tenni ,elmondani ,,12éve vagyunk társak ,van 2 gyermekünk,és ,hogy miért tettem? magányos voltam
2012. okt. 20. 10:38
 33/109 anonim ***** válasza:
92%

Én elhiszem neked a magányt, és mindent, elvégre ki vagyok én, hogy ne higgyem el, erre kell hagyatkoznunk, amit itt írsz.

Arra azért gondolj, hogy a két gyermeknek mi lesz a véleménye. Ebben az esetben szerintem őket is érdemes meghallgatni.

A válás magában foglalja a gyermekelhelyezést is.

2012. okt. 20. 10:40
 34/109 anonim ***** válasza:
28%

pontozzatok le en nem mondanam el a masik ket gyerek erdekeben .Egy felmeres szerint a hazassagban szuletett gyerekek 30% nem a ferjtol van .Belegondoltal mi lessz ha elmondod? ott allsz majd 3. gyerekkel egyedul

Persze szemet dolog de a gyerekek erdeke a sajat erdek fole tennem

2012. okt. 20. 10:44
 35/109 anonim ***** válasza:
94%
Nem biztos, hogy egyedül marad 3 gyerekkel. Épp ezt mondtam az előbb, hogy a gyerekek nem tudom milyen idősek, de előfordulhat, hogy édesapjukat választják, vagy a bíróság az apának ítéli őket.
2012. okt. 20. 10:45
 36/109 A kérdező kommentje:
igen ,sajnos ezért nehéz a hogyan mondjam el dolog,mert a gyerekek megszenvednék ,nagyon apásak ,de közben mivel azt hiszi ,hogy ővé a baba ,nagyon várja ,,de így meg nem tartóm jónak ,
2012. okt. 20. 10:47
 37/109 anonim ***** válasza:
93%

De honnan tudod, hogy nem a férjedé a gyerek?? Egyszer sem feküdtetek le már hónapok óta?

Pontozzatok le, de én nem kockáztatom egy "törvénytelen" kapcsolatból származó gyerek LEHETŐSÉGE miatt a már két megszületett hús-vér gyermekem jólétét, lelki békéjét.

Ha pedig mégis akarod a babát vállald a felelősséget a tetteidért és vállald, hogy lehet, egyedül maradsz három gyerekkel. Vagy képes vagy lemondani a 2 másik gyerekedről egy kaland kedvéért?

2012. okt. 20. 10:50
 38/109 anonim ***** válasza:
60%
Ja hogy még van két gyereked is...hát ez még jobb felállás.A bőr sülne le a képemről.Nem cigány vagy véletlenűl?
2012. okt. 20. 10:51
 39/109 anonim ***** válasza:
79%

Na igen, ha a férjed azt hiszi, hogy az övé, akkor csak megvan az esélye annak, hogy tényleg az övé.

Ha a gyerekek apásak, akkor pedig nem feltétlenül mennek veled az új pasihoz.

2012. okt. 20. 10:52
 40/109 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok cigány,bár a hova tartozás nem volt kérdés...tudom ,hogy nem az övé ,külföldön volt mikor terhes lettem ,csak 6 hetente láttuk egymást.
2012. okt. 20. 10:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!