Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Akkor közöld a férjeddel és válj el.
Nem irigylem szerencsétlen, mert ha ilyet hallanék én biztosan dobnék egy hátast, vagy nem is tudom elhinném-e először.
Én elhiszem neked a magányt, és mindent, elvégre ki vagyok én, hogy ne higgyem el, erre kell hagyatkoznunk, amit itt írsz.
Arra azért gondolj, hogy a két gyermeknek mi lesz a véleménye. Ebben az esetben szerintem őket is érdemes meghallgatni.
A válás magában foglalja a gyermekelhelyezést is.
pontozzatok le en nem mondanam el a masik ket gyerek erdekeben .Egy felmeres szerint a hazassagban szuletett gyerekek 30% nem a ferjtol van .Belegondoltal mi lessz ha elmondod? ott allsz majd 3. gyerekkel egyedul
Persze szemet dolog de a gyerekek erdeke a sajat erdek fole tennem
De honnan tudod, hogy nem a férjedé a gyerek?? Egyszer sem feküdtetek le már hónapok óta?
Pontozzatok le, de én nem kockáztatom egy "törvénytelen" kapcsolatból származó gyerek LEHETŐSÉGE miatt a már két megszületett hús-vér gyermekem jólétét, lelki békéjét.
Ha pedig mégis akarod a babát vállald a felelősséget a tetteidért és vállald, hogy lehet, egyedül maradsz három gyerekkel. Vagy képes vagy lemondani a 2 másik gyerekedről egy kaland kedvéért?
Na igen, ha a férjed azt hiszi, hogy az övé, akkor csak megvan az esélye annak, hogy tényleg az övé.
Ha a gyerekek apásak, akkor pedig nem feltétlenül mennek veled az új pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!