Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:44
 51/109 anonim ***** válasza:
100%
Azt mond meg nekem légyszíves, hogy ha te tudod, hogy nem lehet a párodé a gyerek, mivel nem volt otthon mikor fogant, akkor ő ezt hogyhogy nem tudja? Ő nem tudja, hogy külföldön dolgozik? Nem értem.
2012. okt. 20. 13:05
 52/109 anonim ***** válasza:
76%
Akkor vallj színt, majd a párod eldobja azt a 12 évet, hacsak nem akar kakukkfiókát nevelni. Te már rég felrúgtad a kapcsolatot, mikor félredugtál.
2012. okt. 20. 13:11
 53/109 anonim ***** válasza:
88%

Ez a leggonoszabb dolog, amit egy nő megtehet egy férfival. Mondd el neki az igazat és azon se csodálkozzál, ha a 2 közös gyereketek apját is megkérdőjelezi.

Egyébként azt én sem értem, hogyha neked annyira egyértelmű, hogy nem a párodtól van a gyerek, akkor neki miért nem az?

2012. okt. 20. 13:35
 54/109 anonim ***** válasza:
48%
Drukkolok, h a párod hamarabb tudja meg az igazat mástól, téged egy fillér nélkül kidobjon az utcára. A gyerekek természetesen maradnak az apjukkal. A 3. gyereket meg neveltesd fel azzal, aki csinálta.
2012. okt. 20. 14:04
 55/109 anonim ***** válasza:
89%
Hát én már inkább nem is mondok semmit....:(Értetek dolgozik,te meg megcsalod.Hiába mondod azt,hogy megbántad utólag. Egyet nem értek....miért nem lehet előre gondolkozni???Vagy már ha lefekszik valakivel,miért nem használ gumit???
2012. okt. 20. 14:05
 56/109 anonim ***** válasza:
51%
volt egy nagyon közeli ismerősöm aki úgy oldotta meg a hasonló "helyzetet" ,hogy ott is mástól volt a harmadik gyerek,gyors lefeküdt a férjével és elvetette .Amikor a lefagyott szoftverem újra indult a történet hallatán megszakítottam vele minden kapcsolatot ....
2012. okt. 20. 14:19
 57/109 anonim ***** válasza:
100%
Mivel külföldön dolgozik, ha van egy kis esze, magától is rájönne, hogy nem az övé a gyerek, ha kicsit utánaszámol.
2012. okt. 20. 14:29
 58/109 anonim ***** válasza:
81%
#56, ez azért messze nem annyira erkölcstelen megoldás, mint valakivel a más gyerekét neveltetni a tudtán kívül. Jó, nyilván nem is a jó megoldás, ami a probléma őszinte megbeszélése, hanem valami kettő közötti dolog.
2012. okt. 20. 14:46
 59/109 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként nem értem annyira miért ez a nagy felzúdulás.... nem vagytok az Ő helyében. Nem is tudjátok milyen élete volt.... fogalmatok sincs milyen lehet párkapcsolatban magányosnak lenni... talán rosszabb, mint szingliként annak lenni. És ennyi álszent hülyét, hogy akik rögtön keresztre feszítenék, csak mert egyszer megcsalta. Az vajon felmerül bennetek, hogy ha a férj 6 hetente jár haza szerintetek hány férfi bírja ki szex nélkül ezeket az időket? Lehet tippelni! És nem egyszer 6 hét szexmegvonásról van szó... ha valaki félreértette volna. Nem mernék mérget venni rá, hogy ott még nem történt félrelépés. Tudjátok a szükség nagy úr igaz férfiak?!

Csak ti soha nem lesztek terhesek és nem marad veletek szex eredmény.

2012. okt. 20. 15:01
 60/109 anonim ***** válasza:
84%

Ebben az a gáz, hogy elég, ha egyszer megnézi az orvosi papírjaidat alaposan, máris rájön, hogy ő akkoriban nem is volt itthon. Másfél hónap nagyon sok idő: és bizony még egy terhesség során is az!

Lehet, hogy ő nem tudja, mikor fogant a gyerek, mert nem tudja kiszámolni a várható születési időből, de elég egy szemfüles anyós, vagy egyéb jószándékú ismerős, és hamar borul a bili.

Ha a gyerek sem rá, sem a testvéreire nem fog hasonlítani, akkor sírva imádkozhatsz, hogy legyen tiszta anyja!

Ebben az esetben valóban az a legjobb, ha elmondod, a legtisztességesebb, satöbbi, satöbbi, és ahogy írod, te se tudnád magadban tartani.

Marha nagy szerencsével igazuk van egyes válaszolóknak, és ők félrekamatyolt ez alatt az idő alatt, és belátja, hogy annyival könnyebb a helyezte, hogy nem maradt terhes.

Kérdés, mennyi ideig tudtok fenntartani egy házasságot, ahol kiderül, hogy mindketten félreléptetek.

Ha nem lépett félre a párod, ott pedig semmilyen esélyt nem látok, hogy talál számodra/számotokra valami mentséget, hogy megbocsájtson. De ha képes volt hűséges maradni, akkor ő még mindig nagyon szeret téged.

2012. okt. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!