Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Tök fura, hogy vannak, akik azt írják: "nem elég, hogy megcsaltad, még terhes is lettél!".
Mintha eldöntötte volna, hogy terhes lesz. Nem védem a kérdezőt, csak a józan észt, hisz a fogamzás nem akaratfüggő.
Hát, ha a férjedet szereted, akkor mindenképp mondd el neki.
A terhességmegszakítás szóba jön, vagy sem?
Mert tulajdonképpen erre még nem válaszoltál. Mert ha igen, akkor azért megint másként hangozhat a történet.
#62, de, válaszolt rá, a #30-ban.
#61, szerintem nincs ebben furcsa, ha velem esett volna meg ez a történet, a megcsalást valszeg simán megbocsájtanám, azt viszont, hogy egy embriót elém helyez, azt SOHA.
Jah tényleg.
Na mindegy, azért megkérdezem még egyszer, hogy tényleg akarja-e a gyereket.
66-os válaszolónak.
A szemszínen nem fog lebukni, mert a párom és én és barna hajúak, szeműek vagyunk, a kislányunk mégis szőke, kék szemű lett és nem csaltam meg páromat.
67, igaza van a 66-osnak, ha kék szemű mindkét szülő, annak csak kék szemű gyereke lehet.
Viszont a barna szeműnek bármilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!