Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:44
 61/109 anonim ***** válasza:
56%

Tök fura, hogy vannak, akik azt írják: "nem elég, hogy megcsaltad, még terhes is lettél!".

Mintha eldöntötte volna, hogy terhes lesz. Nem védem a kérdezőt, csak a józan észt, hisz a fogamzás nem akaratfüggő.

2012. okt. 20. 17:14
 62/109 anonim ***** válasza:
80%

Hát, ha a férjedet szereted, akkor mindenképp mondd el neki.

A terhességmegszakítás szóba jön, vagy sem?

Mert tulajdonképpen erre még nem válaszoltál. Mert ha igen, akkor azért megint másként hangozhat a történet.

2012. okt. 20. 17:15
 63/109 anonim ***** válasza:
100%

#62, de, válaszolt rá, a #30-ban.

#61, szerintem nincs ebben furcsa, ha velem esett volna meg ez a történet, a megcsalást valszeg simán megbocsájtanám, azt viszont, hogy egy embriót elém helyez, azt SOHA.

2012. okt. 20. 17:29
 64/109 anonim ***** válasza:
51%

Jah tényleg.

Na mindegy, azért megkérdezem még egyszer, hogy tényleg akarja-e a gyereket.

2012. okt. 20. 17:33
 65/109 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen mond el neki. Ebből sajnos nem tudsz jól kijönni. A feleségemről pár év után derült ki hogy többször félre ment, van egy most 7éves fiunk, még mindig kérdés számomra hogy az enyém-e. A feleségem időközben elhunyt, így soha nem fogok választ kapni a kérdésemre. De most úgy érzem csak magammal és a gyerekkel szúrnék ki ha erőltetném a dns tesztet. De nincs olyan nap hogy ne gondolnék erre.
2012. okt. 20. 18:02
 66/109 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem mondja el a gyereknek és a férjének, hogy mástól van a baba, és netán valamiféle genetikai baja lesz a gyereknek ami csak örökölhető, vagy pl a két kékszemű szülőnek egy barna szemű gyereke születik, na akkor lesz gondban a Kérdező. Csak mondom.
2012. okt. 20. 18:17
 67/109 anonim ***** válasza:
72%

66-os válaszolónak.

A szemszínen nem fog lebukni, mert a párom és én és barna hajúak, szeműek vagyunk, a kislányunk mégis szőke, kék szemű lett és nem csaltam meg páromat.

2012. okt. 20. 18:31
 68/109 anonim ***** válasza:
27%

67, igaza van a 66-osnak, ha kék szemű mindkét szülő, annak csak kék szemű gyereke lehet.

Viszont a barna szeműnek bármilyen...

2012. okt. 20. 18:38
 69/109 anonim ***** válasza:
51%
68-as, köszönöm :) (66 vagyok). 67-esnek ajánlom a figyelmesebb olvasást :)
2012. okt. 20. 18:40
 70/109 anonim ***** válasza:
46%
hat ha ilyen egyszeru lenne a genetika :))es milyen szeme van a nagymamanak??folytathatnam A gyerek 50% anyuka igy mindenki az anyat fogja latni benne Imatkozz a biologiai apa messze lakjon hogy a rokonok nehogy egyszer eggyutt meglassak oket de meg ugy sem biztos megismerik o az apaj kulonben hogy lenne sok csaladban ennyi kakukfiuoka?
2012. okt. 20. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!