Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Ha nem tűnt volna fel én épp téged szóltalak le, nem a kérdezőt.
Ő éppenséggel helyrehozni készül, amit művelt, erre kap egy olyan tanácsot, hogy hazudjon egy életen át és használja ki azt az embert, aki önzetlenül szereti és 2 közös gyermekük van vele.
És tudod van különbség hiba és hiba között.
Nem mindegy, hogy elmondja a férjének és nem mindegy, hogy titokban tartja.
Ahogyan az sem mindegy, hogy megcsalja és terhes lesz, vagy meg sem csalja.
Kedves utolsó, Kérdezőnek jelen esetben nem az a fő bűne szerintem, hogy félrelépett (nekem sem lenne semmi jogom a kőkupachoz állni ebben, szándékom se), hanem, hogy hónapok óta hazugságban tartja az állítólagos élete párját mert gyáva.
Mindt említettem, én is léptem már félre életem folyamán - de a párom 1 napon belül tudta, és megbeszéltük. Úgyhogy a hazudozás és a gyávaság kőkupacához teljes joggal oda is állhatnék végül is, max kedvem nincs hozzá. Szimplán azt mondom neki, hogy vegyen erőt magán, legyen őszinte, tisztázza le a helyzetet, ne tetézze a hibáját napról napra újabb és súlyosabb hibákkal puszta gyávaságból, ha egyszer megtett valamit, akkor vállalja a következményeit. (bár gyanítom, következménye inkább a több hónapos halogatásnak és sunnyogásnak lesz, amit szintén ő tett meg)
Egyenesen leülsz vele és elmondod neki és meghagyod a döntési lehetőségét, hogy mellettetek akar-e maradni, avagy sem.
Az apának egy szót se, már ha jót akarsz a gyermekednek, és nem akarod, hogy idegen nők molesztálják a későbbiekben.
97/97
folyt.:
Ugyanis vannak nők, akik a várható örökségük miatt, mindent elkövetnek, hogy egy kisgyerek életét megkeseritsék. Egy olyan gyerek életét aki nem tehet arról, hogy világra jött, és titokban van tartva a kiléte, mert az illető nő kígyót békát és hazugságok tömkelegét terjeszti róla.A pénz miatt és azért, mert tudják, hogy ha az édesapa megismeri a gyerekét, akkor az ő összes hazugságuk és aljas rágalmuk kiderül a nyilvánosság előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!