Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
De honnan tudja, hogy kitől van? Már most? Ha mindkettővel volt kapcsolat folyamatosan akkor majd szülés után lehet dns mintát venni.
Kérdező eltűnt!
Errol nem kell beszelgetni, reklamozni, vallald el, fogadd el, amit tettel!
Most valoban egy feladat var rad, s ugy tudod ezt megoldani, hogy meghivod a ket ferfit egy vacsorara pl., s ott kozlod azt, ami nyomja a szivedet jelenleg, tehat a babat, s bemutatod a parodnak a baba apjat, s igy kozosen eldontitek hogyan tovabb?
Nem derult ki a soraidbol, hogy a ferjed az, akit a parodnak nevezel, hiszen manapsag mar minden kapcsolatban a baratot, a partnert parnak hivjak.
Tudnodd kell, hogy nem a megcsalas itt a problema, hanem az oka annak, amiert masnak a karjaba zuhantal, erre miert kerult sor, ha te egy normalis kapcsolatban elsz? Erre kell megtalalnod a valaszt! VAnnak igazi, oszinte erzelmeid, mit erzel a ket ferfi irant? Az egyiket megcsaltad, nem ereztel semmit, hogy erre a lepesre kepes voltal? Most kell dontened, merlegelned, mivel onmagadat csapod be, onmagadnak artasz a legtobbet,ha egy olyan kapcsolatban maradsz, ahol nincsennek erzelmek pl. Ehhez a gyereknek semmi koze, ezt most hagyd ki! A sajat erzelmeidet vizsgald meg!
Tudnodd kell, hogy nem a megcsalas itt a problema
Istenem...ennyire el van torzúlva az értékrendje az embereknek??Már a megcsalás is olyan természetes kell hogy legyen??El vagyok szomorodva...
Gondolom, onnan tudja, hogy mástól van a gyerek, mert a férjétől nem lehet. A: steril/védekeznek, B: nem szexelnek.
Azért nem kezdtem el az előző válaszomban riherongyozni, mert az nem válasz a kérdésre. Időgépem nekem sincs, utólag - nagyon remélem, - a kérdező sem tenne így.
Már megtörtént.
Jelen esetben akkor is az a legjobb és legcélszerűbb megoldás, ha reális marad: el KELL mondania, így még esélyt ad magának is arra, hogy a gyerekével jó kapcsolatban legyen, vagy hogy sikerül kisgyerekes anyaként párt találnia.
Talán, esetleg, kegyetlen nagy szerencsével még összejöhet a gyerek tényleges apjával.
Arra viszont mérget vehet, hogy ebből válás lesz.
Először leül, és fejben készít egy tervet arra, hogy hol, hogyan és miből fog élni előbb egyedül, aztán kettesben a gyerekkel, kikre számíthat, (legjobb barátnő, szülők, testvérek), és nem pánik hangulatban fogja végignézni, ahogy a férje kilép az életéből.
Azt meg elmondom, mint saját véleményt, ahol valaki félrelép, ott azt a házasságot már megette a fene, ha teherbe esik ha nem. Mindenképp válás a vége. Így előbb, mint utóbb.
Kérdező: van olyan barátnőd/testvéred/szülőd, akiről tudod, hogy mindig, minden körülmények között számíthatsz rá? Előbb mondd el neki. Mikor tőle megkaptad a magadét, és lehiggadt, akkor kérd meg, hogy álljon "ügyeletben", mikor elmondod a férjednek. Ha nagyon nagy balhé van, és egy-két pofon (vagy komolyabb agresszió) is kinézőben van, hívd fel, és legfeljebb 2-3 percen belül érjen oda. (Magyarán várjon addig a közelben.)
Kiindulva abból, hogy az én férjem egy áldott jó ember, türelmes, és szerelmes (nem is fogom megcsalni), soha a hangját nem emeli fel,nemhogy a kezét: de ha egy ilyen kiderülne, szerintem még nála is esélyes lenne egy-két csattanós pofon, meg egy hajtépés.
Szerintem is kamu, de ettől függetlenül sajnos rengeteg példa van ilyesmire.
Én csak 5-öt ismerek, mással neveltetik a gyereket. Szóval elképesztő, pedig nem az a korosztály vagyok, akinél ez szóbajöhet, nem is tudom mi lesz akkor, ha a korombeliek is sorra nekiállnak gyereket vállani, hány kakukkfióka lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!