Megcsaltam a feleségemet. Hogyan tehetném jóvá?
Gondolom most támadni fogtok de azért én szeretném jóvá tenni.
Mostanában valami nem volt jó közöttünk és munka miatt másfél hétig távol voltam és megtörtént a dolog. A kollégám valahogy megtudta (együtt mentünk) és biztos vagyok benne, hogy el fogja mondani másoknak mert pletykás. Haragudtam a feleségemre és nem érdekelt, hogy mit fog csinálni. De másnap mindent megbántam. Úgy voltam vele, hogy nem titkolom mert nem sokáig tudnék úgy boldogan élni meg amúgy is megtudná. De tegnap meg ma tök kedves volt és megakarta beszélni a dolgokat és kibékültünk. Gyerekünk is van. Most mit csináljak? Nem sejt semmit de szerintem jó lenne neki elmondani. Soha nem tenném meg mégegyszer. Van valami megoldás?
32F
Ne gondolj előre semmit. :) Te csak attól félsz, hogy mások támadni fognak. Én nem. csak tanácsot adok, ha kéred. Kezdj vele bármit, belátásod szerint.
Megtévedtél, elég csúnyán, az igaz. De tévedni emberi dolog. A legegyenesebb út az, ha leülsz a feleségeddel és mindent elmondasz neki, egyenesen és őszintén. Inkább te mondd el neki, semhogy valahonnan halljon ezt-azt, vagy eméssze belül a dolog (úgyis rájön előbb-utóbb magától is, a viselkedésedből).
Aztán azon is gondolkodjatok el, hogy miért problémás a házasságotok (ez mindig kettőn áll!), miért kellett neked egy másik nő, és mit lehet most tenni.
Kérj őszintén bocsánatot és ennyi. A többi a feleséged dolga. Vannak, nők, akiknek egy ilyen eset annyira beteszi a kaput, hogy elválnak; vannak, akik nem. Képesek megbocsátani és túllépni idővel az egészen. Persze, azért jó, ha tudod, hogy ha megbocsátott a feleséged, akkor nincs másik ilyen botlás. Különben h-lyét csinálsz belőle is, magadból is.
És nagyon becsüld meg, ha a feleséged megbocsátott. Nagy kincs, tudom. :)
El akarom neki mondani mert ha mástól tudja meg sokkal nagyobbat kapok. Amúgy minden volt...
65%-os ahogy érzed.
ja, te is érezted a másik nőt.. :)
tipikus pasi vagy. hal és a farka effektus.
Szereted? Nem hiszem.
Nincs ötletem hogyan lehet ezt jóvá tenni. Szerintem sehogy.
Ha szerencséd van, ő nem így gondolja és megbocsájt, de az ő döntése, hogy képes-e még ezek után veled maradni.
Másfél hétig voltatok külön, és te már rögtön félre mentél??
Én az írásodból nem úgy veszem ki, hogy tényleg megbántad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!