Megcsaltam a feleségemet. Hogyan tehetném jóvá?
Gondolom most támadni fogtok de azért én szeretném jóvá tenni.
Mostanában valami nem volt jó közöttünk és munka miatt másfél hétig távol voltam és megtörtént a dolog. A kollégám valahogy megtudta (együtt mentünk) és biztos vagyok benne, hogy el fogja mondani másoknak mert pletykás. Haragudtam a feleségemre és nem érdekelt, hogy mit fog csinálni. De másnap mindent megbántam. Úgy voltam vele, hogy nem titkolom mert nem sokáig tudnék úgy boldogan élni meg amúgy is megtudná. De tegnap meg ma tök kedves volt és megakarta beszélni a dolgokat és kibékültünk. Gyerekünk is van. Most mit csináljak? Nem sejt semmit de szerintem jó lenne neki elmondani. Soha nem tenném meg mégegyszer. Van valami megoldás?
32F
dehogy bàntad meg. Te vagy a hüség mintaképe, ha egy hétig nincs asszony, félre kell dugaszolni! Mondd meg neki, aztàn kérd meg, hogy vàgjon orrba izomol...undorito amit müveltél!!
Off: nem értem, minek kell lepontozni, aki konkrét, öszinte...Sok vàlaszolo leirta a frankot, le is lett pontozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!