Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a feleségemet...

Hogyan vegyem rá a feleségemet, hogy borotválja a hónaljszőrét?

Figyelt kérdés
Nem túl esztétikus, pedig csak 1-2 mm, de zavar. Már próbálkoztam úgy is, hogy én magamnak tövig leborotváltam, de nem segített. Azt mondja, ha tövig leborotválja, erősödik a szőr...
2011. nov. 25. 15:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
75%
kívánom, hogy ez a legyen az életed legnagyobb problémája!
2011. nov. 25. 15:08
 2/32 anonim ***** válasza:
92%

A feleséged.

Mondd meg neki, hogy ez téged zavar.

Vagy inkább jobb ha beletörődsz. Nem hinném, hogy ez nagyon nagy probléma lenne. Illetve ez azért saját dolga, ha Ő így érzi jól magát akkor miért szeretnéd hogy neki kellemetlen legyen?

2011. nov. 25. 15:08
 3/32 anonim ***** válasza:
48%
vegyél neki 20 alkalmas hónaljgyanta bérletet - meg egy biológiakönyvet, a borotválás ugyanis nem erősíti a szőrt, csak ha szarul csinálja begyulladnak a szőrtüszők
2011. nov. 25. 15:09
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
vagy jobbat tudok - fizesd be villanófényes végleges szőrtelenítésre :D
2011. nov. 25. 15:10
 5/32 anonim ***** válasza:
57%

soha nem borotválta? és így 1-2 mili? akkor én hozzá nem nyúlnék

én 12 éves korom óta borotválom, már ott tartok hogy 2 nap alatt esőerdő nő oda :(

2011. nov. 25. 15:11
 6/32 anonim ***** válasza:
60%
Manapság mindenki borotválja, hogy hogy a feleséged nem? Nyáron sem? Hány éves? Őt nem zavarja?
2011. nov. 25. 15:13
 7/32 anonim ***** válasza:
82%

Én is erre gondoltam, először. A végleges szőrtelenítésre :)

Már nem kerül olyan sokba, és 4alkalom után már sima lesz a bőr. Esetleg közös zuhanyzáskor, sem engedi, hogy megborotváld? Vagy beszélhetnél a barátnőjével, hogy dobja fel neki a szőrtelenítés témát. Én is szoktam a barátnőimmel erről beszélni, hogy ők hogyan csinálják. Lehet egy közös gyantázásba is benne lennének, mint csajos program

2011. nov. 25. 15:13
 8/32 anonim ***** válasza:
92%
Már nem azért, de az senkinek nem tűnt fel, hogy gyantáztatja a hónaljkutyát, ahhoz viszont hagyni kell visszanőni egy kicsit?
2011. nov. 25. 15:14
 9/32 anonim ***** válasza:
33%
Pedig bizony erősödik a szőrzet a borotválástól. Mond meg neki, hogy a gyantázástól nem erősödik, nyugodtan próbálja ki és jóval tartósabb is,mint a borotválás, mivel a szőrhagymákkal együtt tépi ki. A borotválás csak a bőr felszínén vágja el a szőrt, ezzel együtt a még nem látható pihe szőröket is, amik szintén tovább erősödnek.
2011. nov. 25. 15:15
 10/32 A kérdező kommentje:
Borotválja, csak meghagy egy kicsit, és kicsit gáz, hogy ujjatlanba például mindenki ezt látja... A környezetemben lévő nők mind tövig borotválják.
2011. nov. 25. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!