Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyugtassam meg a...

Hogyan nyugtassam meg a feleségemet? Olyan kis "buta"

Figyelt kérdés

Elég fiatalon házasodtunk össze, és elég fiatalon szülte a kislányunkat(20 évesen) tervezte ,hogy jövőre 26 évesen felvételizne történelem szakra, de elbizonytalanodott azt mondta ,hogy furcsán nézne ki 26 évesen a 18-19 évesek között, hogyan tudnám meggyőzni arról ,hogy ne az érdekelje ,hogy mások mit szólnak a korához, hanem azzal ,hogy ő ezt akarja csinálni?

Egyébként kedvtelésből járna a szakra, szerencsére anyagilag jó állunk, elég jól keresek.

2011. aug. 21. 23:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Járjon levelezőn, ott aztán minden korosztály van...én is 26 vagyok, most diplomáztam, évfolyamtársaim 45 körüliek is voltak sokan. Viszont nappalin (ha nappalis akarna lenni) valóban 18-19 évesek vannak, mert ők még megtehetik hogy nem dolgoznak, hiszen még fiatalok, de a levelezősök csupa dolgozó, felnőtt nő. (vagy férfi)
2011. aug. 21. 23:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 38 évesen diplomáztam.
2011. aug. 21. 23:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nappalira szeretne menni?

Egyetértek az elsővel, levelezőn van mindenféle korosztály.

2011. aug. 21. 23:15
 4/25 A kérdező kommentje:
Nappalira menne.
2011. aug. 21. 23:16
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
kolléganőm 56 évesen diplomázott!!!
2011. aug. 21. 23:18
 6/25 anonim ***** válasza:
19%

Bíztatlak, nagyon rendes tőled, hogy támogatod a feleséged tanuilását. Másrészt viszont a hatéves gyerkőnek szüksége lenne az anyukára, a türelmesre, aki nem ideges, nem rohan, és nem kialvatlan az éjszakai tanulástól.

Manapság nagyon sok tanulási lehetőség van minden korosztálynak. Nappalira is járnak teljesen különböző korú diákok. Valami igaza mégis lehet a feleségednek, nem is a kor számítana, hanem az, hogy más életforma felelőtlen diáknak lenni, és más dolog kötelességekkel teli anyukának közöttük lenni. Beszélgessetek róla, keressétek a lehetőségeket, de nem kellene elkapkodni szerintem.

7/25 anonim ***** válasza:
58%
Mutasd meg neki a válaszokat akkor talán meg nyugszik! Szerintem semmi nincsen benne, nem 50 éves azért...:) És jó dolog, hogy azért valamit akar magával kezdeni!
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

üzenem neki, hogy a barátnőm 25 évesen még mindig tanul, nappalin. és az évfolyamtársainál, sőt, az alsóbb évfolyamosok között is jócskán akad 23-26 éves.

és üzenem azt is, hogy elsőévesként, első félévben jól meglepődtem, amikor az egyik csoporttársam 24, a másik meg 30 éves volt... :D de nem bántottuk őket, sőt. sokkal jobban átlátják a dolgokat, tapasztaltabbak. a kutya nem nézi ki őket. a tanárokkal szemben meg úgyis két módi van: mélytisztelettel magázódás vagy haveri tegeződés.

2011. aug. 21. 23:20
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a kor még semmi. Ki sem tűnne. Nálunk van egy 45 éves nő is, senkit nem érdekel. Egyetemen már nem egy óvodás szintjén vannak az emberek agyilag, senki nem fogja kinézni. Ráadásul nem mindenki kezdi rögtön 18-19 évesen az egyetemet. Oké, én pont 20 voltam, de a legjellemzőbbek a 23-25 körüliek.
2011. aug. 21. 23:21
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nappalin van egy 32 éves, 2 gyerekes tanárnő :), és egy 38 éves ffi. Imádjuk a sztorijaikat, a gyerekek fotói megjártak 1 nap vagy 100 kezet. :)
2011. aug. 21. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!