Hogyan nyugtassam meg a feleségemet? Olyan kis "buta"
Elég fiatalon házasodtunk össze, és elég fiatalon szülte a kislányunkat(20 évesen) tervezte ,hogy jövőre 26 évesen felvételizne történelem szakra, de elbizonytalanodott azt mondta ,hogy furcsán nézne ki 26 évesen a 18-19 évesek között, hogyan tudnám meggyőzni arról ,hogy ne az érdekelje ,hogy mások mit szólnak a korához, hanem azzal ,hogy ő ezt akarja csinálni?
Egyébként kedvtelésből járna a szakra, szerencsére anyagilag jó állunk, elég jól keresek.
Szia!
Tök jó dolog, hogy így támogatod a feleségedet:)
Én is csak bíztatni tudom a párodat, hogy jelentkezzen nyugodtan, főleg ha ez érdekli, egyáltalán nem fog kitünni. Meg ahogy a többiek is írták, egyetemen senki nem néz ki senkit, egyszerűen lehetetlen hogy ne találja meg a baráti társaságát. Persze, a többség esténként eljár bulizni,kocsmázni (hazudnék,ha azt mondanám, hogy minden este otthon ülök), de sokan vannak akik szintén idősebbek, vagy csak nem szeretnek bulizni járni, ők inkább beülnek valahova,stb,rengeteg lehetőség van.
Egyébként először nem is akartam írni,mondom írtak elegen, egyet is értek velük, de aztán mégiscsak gépelek, mert én pont történelmet tanulok (Pécsre járok) és rengeteg mindent tudnék mesélni a szakról:) Nem tudom hova, melyik egyetemre szeretne jelentkezni a feleséged, de ha a szakkal kapcsolatban van kérdése, akkor szívesen segítek. Minden jót!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!