Mivel nyugtassam meg a feleségemet? Kezdek kifogyni az ötletekből.
Sziasztok!!
34 éves férfi vagyok, a párom 38. 6 éve házasodtunk össze, szeretjük egymást, és nagyon gyönyörű nő. Szeretnénk egy babát, de már hosszú ideje próbálkozunk és nem jön össze a pici. Elmentünk egy nőgyógyihoz, de majdnem, hogy minden vizsgálat nélkül közölte, hogy a kora miatt. A kedvesem nagyon szomorú, és attól fél, hogy elválok tőle, mert tudja, hogy mennyire szeretnék én is közös babát, és ő ezt nem tudja megadni nekem, meg fejébe vette, hogy ő mennyire öreg már. Pedig 38 még nagyon nem öreg, és csodálatosan néz ki, egy 8-9 évet letagadhatna simán. Csak azt felejti el, hogy nekem ő a mindenem, és nagyon nagyon imádom őt, nem tudnám otthagyni csak ezért, akkor már inkább örökbefogadunk. Én már mindent megpróbáltam.. Romantikus meglepik tömkelege (ami egyébként is szokás nálunk), vele vagyok, nem foglalkozom otthon a munkámmal, csak rá figyelek, de ennek ellenére is látom a szemében, hogy szomorú. Mit tehetnék még?
Köszönöm a válaszokat.
szerintem agyongörcsölitek a dolgokat, azért nincs baba.
egy ismerős házaspárnál évekig ment a baba-projekt, de nem sikerült. aztán úgy döntottek, hogy oké, akkor nem lesz baba. a férj elkezdte a ygerekszobára szánt szobát irodáva alkítani és hoppá, a nő terhes lett..... éz ez mind azért, mert már nem görcsöltek.... :)
ui: oké, dugás is volt a lazításon kívül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!