Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyugtassam meg a...

Hogyan nyugtassam meg a feleségemet? Olyan kis "buta"

Figyelt kérdés

Elég fiatalon házasodtunk össze, és elég fiatalon szülte a kislányunkat(20 évesen) tervezte ,hogy jövőre 26 évesen felvételizne történelem szakra, de elbizonytalanodott azt mondta ,hogy furcsán nézne ki 26 évesen a 18-19 évesek között, hogyan tudnám meggyőzni arról ,hogy ne az érdekelje ,hogy mások mit szólnak a korához, hanem azzal ,hogy ő ezt akarja csinálni?

Egyébként kedvtelésből járna a szakra, szerencsére anyagilag jó állunk, elég jól keresek.

2011. aug. 21. 23:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

Én 20 vagyok, most kezdem az egyetemet. Találkoztam olyannal, aki 24 éves, most csinálta a 2. diplomáját, de szeptembertől kezdi a 3-at. És ez lesz a 6. szak amit elkezd, mert volt több próbálkozása is, amit abbahagyott. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell másokkal foglalkozni. Én tavaly elkezdtem egy szakot, de nagyon gyorsan rájöttem, hogy nem azt akarom csinálni és h az nekem nagyon rossz lesz ha maradok. Eleinte azon gondolkodtam h Úristen mit fognak szólni a barátaim, a családom, a régi tanáraim, h mekkora lúzer vagyok h otthagytam az egyetemet. Aztán belegondoltam és rájöttem, h szóljanak amit akarnak teszek rá, nem nekik kell élniük az életemet, ha elcseszem nem ők szívják meg hanem én. úgyhogy otthagytam, hazajöttem, dolgozgattam 1 évet, újrafelvételiztem és lassan kezdődik is a suli.

Lényeg, hogy nem kell műsokkal foglalkozni. Ha ő ezt akarja csinálni, akkor csinálja. Kinézni tuti nem fogják ezen ne aggódjon. 26 évesen azért nem olyan vészes még egyetemet kezdeni.

20/L

2011. aug. 21. 23:26
 12/25 anonim ***** válasza:
78%
Kezdje el mindenképp,max ha nagyon nem érzi jól magát,átmegy levelezőre. Én 30 évesen diplomáztam. A gyereketek előtt pedig jó példa lesz.
2011. aug. 21. 23:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki a válaszokat üzeni ,hogy aranyosak vagytok. :)
2011. aug. 21. 23:30
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát nem is az, hogy hogy nézne ki, a kora teljesen megszokott. De azért egy anyuka már talán nem jár hétköznap este dorbézolni, partizni. Gondolom ezt a részét már kinőttétek a dolognak. :D Anélkül pedig nehezebb benne maradni a társaságban, körülményesebb megszerezni a jegyzeteket, és tény, sok fiatal nagyon éretlen gondolkodású, és megkapná a dolgokat. :S

Ebből aszempontból a levelezőt ajánlom én is, ott vegyes a korosztály, de mivel a többség dolgozik, családja van, nem azért jár iskolába, hogy addig se kelljen felnőnie, meg mert anyuci-apuci akarja, talán jobban járna vele.

Gondolom ezek merültek fel pl. benne is, ha jobban belegondolsz, mégsem alaptalan az aggodalma. Az meg kinek lesz jó, ha nem érzi magát jól egy társaságban? Azért hozzátartozik a dologhoz, hiába van ott a szerető, támogató családja, aki várja esténként haza. :S

2011. aug. 21. 23:31
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
Menjen levelezőre, ott minden korosztály megfordul, az övé is, de ha ez vígasztalja, párom 29 évesen diplomázott, és nemsokára doktorál is.
2011. aug. 21. 23:34
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

: ma 23:31

már miért ne járhatna?

Gyereket szült, nem nyugdíjba ment!

2011. aug. 21. 23:36
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
23:31 nagy hülyeséget írtál. Szerintem nem is vagy egyetemista, nincs is tapasztalatod különben nem írnál ilyet. Egyetemen SENKI nem néz ki senkit, főleg azért nem mert tanulni akar. Itt ha észrevetted, csak tapasztalatból jöttek válaszok, azok meg biztos, hogy igazak. És attól, hogy nem megy bulizni a többiekkel, még ugyanúgy beszélgethetnek, jóban lehetnek. Nekem is megvan a baráti társaságom akikkel bulizni megyek. De azért óra előtt vagy akárhol ha találkozunk beszélgetünk a többiekkel is, akár órákat. Ez nem attól függ...
2011. aug. 21. 23:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is inkább a levelezőt ajánlom. Amellett még dolgozni is tud, már ha egyáltalán akar.....
2011. aug. 21. 23:44
 19/25 anonim ***** válasza:
55%

26 évesen szerintem sem fog kitűnni. Nekem anno 28-30 éves csoporttársaim is voltak. Ugyanúgy "kezeltük" őket és ugyanolyan jóban lettünk, mint a 20 évesekkel.

Az már valóban kiütközne, ha 40-50 éves lenne, de egy normálisabb társaság akkor sem foglalkozna a korral. Szóval még az sem lenne gáz, nemhogy 26 éves fiatalként.

2011. aug. 21. 23:50
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Azért nappalin nem olyan gyakori a dolog, valljuk be, akad persze, de szerintem ennyi idősen már a legtöbb felnőtt dolgozik. Nem látszana mondjuk hogy 26, nem olyan nagy a külső különbség egyébként.
2011. aug. 21. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!