Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a feleségemet...

Hogyan vegyem rá a feleségemet, hogy borotválja a hónaljszőrét?

Figyelt kérdés
Nem túl esztétikus, pedig csak 1-2 mm, de zavar. Már próbálkoztam úgy is, hogy én magamnak tövig leborotváltam, de nem segített. Azt mondja, ha tövig leborotválja, erősödik a szőr...
2011. nov. 25. 15:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
montihun honnan veszed, hogy gyantáztat?
2011. nov. 25. 15:15
 12/32 A kérdező kommentje:
27 évesek vagyunk. Hogy hogy én Férfi létemre tövig le tudom borotválni?
2011. nov. 25. 15:17
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
Hogy lehet nem tövig borotválni? Hajnyíróval csinálja?
2011. nov. 25. 15:20
 14/32 anonim ***** válasza:
21%
Miért nem borotválod te neki, ha zavar? Mondd meg neki, hogy szerinted csúnya, ha otthagy 1-2 mm-t, ezért te segítesz neki, hogy az se legyen ott.
2011. nov. 25. 15:28
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Ja, hogy borotválja, csak nem teljesen. :D Mintha úgy nem erősödne a szőr... Ha már borotválja, akkor lekaphatná teljesen.
2011. nov. 25. 15:30
 16/32 anonim ***** válasza:
50%
direktbe hagy ott 1-2 milit? ennek mi értelme van? :| és hogy csinálja tényleg? hajnyíróval?
2011. nov. 25. 15:34
 17/32 A kérdező kommentje:
Philips borotvával otthagy 1-2 mm-t, és ha szólok neki, azt mondja, hogy erősödik a szőr.
2011. nov. 25. 15:35
 18/32 anonim ***** válasza:
37%

Azt is elvárod a feleségedtől,hogy a legutolsó divat szerint öltözködjön? Mert a borotválás csak 10-15 éve nem egyéb,mint divat! Méghozzá nagyon egészségtelen! Sok bőrbetegség,vagy női betegség okozója. A bőrgyógyászok és a nőgyógyászok nagyon ellenzik. Nem véletlenül nő oda a szőrzet a testünkön,ahova nő!

Nem is higiénikusabb,mert aki nem mosdik rendesen,az így is gusztustalan.

Egy bőrgyógyász gyereke.

2011. nov. 25. 15:37
 19/32 A kérdező kommentje:

Kedves bőrgyógyász gyereke!!!

Ez nem divat, ez igény. Úgy, mint a dezodorhasználat. A középkortól a 20. századig nem volt, és büdösek voltak az emberek. Ez nem egészséges, főleg hogy az izzadság méreg.

Azon kívűl, mi az hogy EGÉSZSÉGTELEN(!!!), gondolom te dezodort, sem borotvát sem használsz. Nem véletlenül gyártanak borotvákat. Lehet hogy régen szokás volt a hónaljkutya, de ez a mai világban eléggé furcsa, mert az emberek rálöttek, hogy így esztétikusabb. Gondolom a mosdás sem lényeg. Mert a természet így alkotott. Nagyon elmaradott ezeréves gondolkodású vagy. Például még minek a smink? Hogy ne látszódjon a bőrhibák tömkelege. Légyszíves ilyen Mátyás kori válaszotokkal kíméljetek...

2011. nov. 25. 15:44
 20/32 anonim ***** válasza:
Így van, mióta ismered? Mert ha igen, akkor nem sok jóval biztatlak. Gondolja, akkor jó volt, most miért nem jó? De ha akkor csupasz volt, úgy mondhatod, hogy így nem tetszik.
2011. nov. 25. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!