Hogyan vegyem rá feleségemet, hogy menjünk külföldre dolgozni?
Én vidéki (mosonmagyaróvári) származású vagyok, ő budaesti. Csak miatta költöztem fel hozzájuk, így most szépen együtt élünk anyósékkal. Ami nem is lenne nagy baj mert engem aztán rohadtul nem érdkelnek de feleségemen látom, hogy őt néha nagyon zavarja. Ugye mindenhonnan kapja az "áldást". Namármost... Albérletbe nem hajlandó költözni, pénzünk meg még nincs saját lakásra mert még csak 1 milliot sikerült összeszednünk az esküvő óta...
Maradt tehát a külföld (ausztria) ahol nevetve mosogatva 1030 eurot keresnénk nettóban bejelentve fejenként. Ha nem is anyámékhoz hanem valami ottani albérletbe mennénk akkor is bőven lenne miből félretenni. Az ötletre 2 db válasz érkezett.
1.
Nem azért tanult sminkesnek, hogy mosogasson / takarítson valahol napi 8 órában (holott most havi 70 + bérletért talpal a parfümériában)
2.
Azért nem költözünk oda, mert akkor biztos minden hétvégén mennék beb@szni a haverokkal... Aztán amikor mondtam neki, hogy nem neem vannak alkoholproblémáim hanem a testvérének, akkor én voltam a rossz, csunya stb... Mint mindig ha vita van... És persze én csak nyelek meg nyelek mert nem én vagyok otthon.
Ja ez lemaradt:
4 éve alkotunk egy párt ebből 2 éve lakunk együtt és 1 éve vagunk házasok.
Basszus, ha nekem ezt mondaná a párom már most csomagolnék.És dalolva mennék mosogatni a mostani munkám helyett!Ezek nagyon hülye kifogások, remélem te is érzed! A közös jövőtökről van szó, arról, hogy végre leváljatok "anyukáékról" és ezért bizony menni kell, ha még mosogatni is.Én meg grafikusnak tanultam, és most 3 műszakban robotolok egy gyárban, naés? Mostanában nincs nagy választék melóból, valamiből pedig élni kell!
Mennék én helyette szívesen, ha lenne lehetőségem :)
24L
Pedig Móvár szép hely,főleg az új rész,határ is közel...ha beszél németül,akkor kozmetikusnak is mehetne ausztriában
vagy öregeket gondozni...anyám nővére évek óta jár ki,nem messze lakik móvártól,2000euró környékén kap,plussz kaja,utazástérités...
Szia.Nekem is kint dolgozik a párom Hollandiában...elég sokat voltunk már külön,és nemegyszer szétmentünk a távolság,és a ritkán hazajövetele miatt...mindig azt szerette volna ha kimennék vele,egy darabig nem akartam,mert mindenkit otthon kellett volna hagynom....de a fizetésből amit keresek nem lehet megélni.
Végül nem kérdeztem semmit,szép csendben leléptem úgy,hogy a barátaimnak,családnak szóltam csak...és most én is kint vagyok,nem bántam meg,sőt...már előbb is megtehettem volna...
24.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!