Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá feleségemet,...

Hogyan vegyem rá feleségemet, hogy menjünk külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Én vidéki (mosonmagyaróvári) származású vagyok, ő budaesti. Csak miatta költöztem fel hozzájuk, így most szépen együtt élünk anyósékkal. Ami nem is lenne nagy baj mert engem aztán rohadtul nem érdkelnek de feleségemen látom, hogy őt néha nagyon zavarja. Ugye mindenhonnan kapja az "áldást". Namármost... Albérletbe nem hajlandó költözni, pénzünk meg még nincs saját lakásra mert még csak 1 milliot sikerült összeszednünk az esküvő óta...

Maradt tehát a külföld (ausztria) ahol nevetve mosogatva 1030 eurot keresnénk nettóban bejelentve fejenként. Ha nem is anyámékhoz hanem valami ottani albérletbe mennénk akkor is bőven lenne miből félretenni. Az ötletre 2 db válasz érkezett.

1.

Nem azért tanult sminkesnek, hogy mosogasson / takarítson valahol napi 8 órában (holott most havi 70 + bérletért talpal a parfümériában)

2.

Azért nem költözünk oda, mert akkor biztos minden hétvégén mennék beb@szni a haverokkal... Aztán amikor mondtam neki, hogy nem neem vannak alkoholproblémáim hanem a testvérének, akkor én voltam a rossz, csunya stb... Mint mindig ha vita van... És persze én csak nyelek meg nyelek mert nem én vagyok otthon.

2011. máj. 17. 16:02
1 2 3
 11/29 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
77%
Ha engem hívsz, én veled megyek. :-)
2011. máj. 17. 16:23
 12/29 anonim ***** válasza:
77%
Holnap indulhatunk..
2011. máj. 17. 16:25
 13/29 A kérdező kommentje:

Tudom milyen mosogatás, vendéglátós végzettségem van...

---------

16:17-es

Nekem ott kellett hagynom mindent miatta... Ha egyedül akarok hazamenni akkor jönnek a gúnyos kérdések pl sok a pénzed? Meg már megint nem együtt leszünk hétvégén stb... Ő plázában dolgozik én meg portás vagyok jelen körülmények között. Ő elvárja hogy amikor ő szabad minden egyess percemet neki szenteljem, de rám nem gondol. Nekem is hiányoznak a rokonaim, barátaim. Mondtam neki multkor, hogy költözzünk az én szüleimhez és kiváncsi leszek hogy ő milyen gyakran akarná anyucit látni... Persze sértődeés ett belőle...

Na de visszatérve a témára, mivel tudnám meggyőzni? A pénz nem nagyon motiválja d most sír hogy csak 69-et keresett... Ja, azt mondta még, hogy ha egyedül megyek akkor maradjak is ott....

2011. máj. 17. 16:26
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező nem tudom mit csinálja mert én is ugy így vagyok jelenleg!Pá napja tettem fel kérdést én is!

Hogy mit tudnál csinálni nem tudom maximum mész egyedül ahogy fogom tenni!

Íme a kérdésem

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. máj. 17. 16:26
 15/29 A kérdező kommentje:

:) Ha nem lenne a feleségem akkor most válogathatnék a szebbnél szebb lányok közül mert mindenki velem akarna jönni :)

Munkavállalásit anyám illetve bátyám után simán megkapnánk mert mindketten kinnt dolgoznak. A nyugdijukhoz is számitani fog a kinti keresetük...

És egyik munka sem büdös amit megfizetnek.

2011. máj. 17. 16:29
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

A komment megírásának időpontja: ma 16:29

Akkor én is válogathatnék,de így megy tovább akkor sajnos lépnek kell!Ez van!Ő nem akar jönni neki jó itt,nekem nem úgy hogy ez nem lesz tartható sokáig az a baj hogy a pénz őt sem motiválja!

Ja 16:26-os voltam!

2011. máj. 17. 16:34
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
A feleségednek fontosabbak a szülei,mint te és a házassága! A helyedben kimennék,ha akar megy utánad,ha nem akkor elváltok! LKehetőleg még addig,amíg nincs gyerek. Nagyon önző a feleséged,ez később még rosszabb lesz.
2011. máj. 17. 16:35
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudjàl, de jó butus a feleséged, viszont te meg nem àllsz a sarkadra. Ugy làtszik ùgy tàncoltat, ahogyan akar.Csakis magàra gondol, ràd egyàltalàn nem. Ausztria nincs is messze, bàrmikor hazalàtogathat, és biztosan lehetne sminkes is, mint ahogyan màr tobben is irtàk. Tessék a sarkadra àllni.
2011. máj. 17. 16:36
 19/29 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:26

Elolvastam a kérdésed és a válaszokat is.

Te hova gondoltad a kimenetelt? Egy lánnyal azért mégse mennék ha ő nem hajlandó :)

2011. máj. 17. 16:36
 20/29 anonim ***** válasza:
Ausztriában szeretnék én is!Én is beválalom a mosogatást is ha úgy van!
2011. máj. 17. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!