Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá feleségemet,...

Hogyan vegyem rá feleségemet, hogy menjünk külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Én vidéki (mosonmagyaróvári) származású vagyok, ő budaesti. Csak miatta költöztem fel hozzájuk, így most szépen együtt élünk anyósékkal. Ami nem is lenne nagy baj mert engem aztán rohadtul nem érdkelnek de feleségemen látom, hogy őt néha nagyon zavarja. Ugye mindenhonnan kapja az "áldást". Namármost... Albérletbe nem hajlandó költözni, pénzünk meg még nincs saját lakásra mert még csak 1 milliot sikerült összeszednünk az esküvő óta...

Maradt tehát a külföld (ausztria) ahol nevetve mosogatva 1030 eurot keresnénk nettóban bejelentve fejenként. Ha nem is anyámékhoz hanem valami ottani albérletbe mennénk akkor is bőven lenne miből félretenni. Az ötletre 2 db válasz érkezett.

1.

Nem azért tanult sminkesnek, hogy mosogasson / takarítson valahol napi 8 órában (holott most havi 70 + bérletért talpal a parfümériában)

2.

Azért nem költözünk oda, mert akkor biztos minden hétvégén mennék beb@szni a haverokkal... Aztán amikor mondtam neki, hogy nem neem vannak alkoholproblémáim hanem a testvérének, akkor én voltam a rossz, csunya stb... Mint mindig ha vita van... És persze én csak nyelek meg nyelek mert nem én vagyok otthon.

2011. máj. 17. 16:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Könnyű azt mondani, hogy álljak a sarkamra. Aztán amikor mgpróbálok akkor jön a kontra, hogy jó ha ezt meg azt megteszed (képzeljetek ide bármit) akkor mehetsz vissza mucsára anyádéhoz... De én szeretem és ezért nyelek le inkább mindent...
2011. máj. 17. 16:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogy miért nem érti meg hogy abból a fízetésből félre lehetne rakni és sprolni és megalpozni a jövőtöket!Amúgy mennyi idős vagy kérdező?Ha megkérdezhetem?
2011. máj. 17. 16:42
 23/29 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk. És nm kérnék a korai esküvős szentbeszédből :)
2011. máj. 17. 16:43
 24/29 anonim ***** válasza:

Jééézusom és ilyen fiatalon nem akar menni?

Lenyomnátok ott kinnt 4-5 évet meg lenne egy ház ára vagy aztán lehet hogy haza sem akarnátok jönni?Amúgy kozmetikus a feleséged?Csak azért mert azt is szoktak keresn!

Én 27 vagyok és neki fogok indulni,mert ez nem mehet így tovább,ha nem jön akkor találok mást!Ez van!Én nem fogok itt nyomorogni!

2011. máj. 17. 16:46
 25/29 anonim ***** válasza:
74%

"mehetsz vissza anyàdékhoz mucsàba"

:)Ne haragudjàl de a te feleséged, ha màr most ezt csinàlja veled, akkor mi lesz késõbb? Szeressed is és nincs semmi probléma azzal, hogy koràn hàzasodtatok, de ugy làtszik téged csak papucsnak néz.

En igenis ezekutàn elmennék egyedül, talàn akkor észhez tér, ha õ is igazàn szeret, mert itt nem ùgy làtszik a leiràsod alapjàn.

2011. máj. 17. 16:59
 26/29 anonim ***** válasza:
23%

A feleséged egy elkényeztetett hisztérikának tűnik a leírtak alapján.

Nem bántásból, de a sminkes végzettség nem egy orvosi diploma...Nem sokkal előkelőbb munka, mint az, hogy szobákat takarítson. Mellesleg semmilyen munka nem szégyen.

Állj a sarkadra és menj ki egyedül. Ha van kedve, megy utánad, ha nem, akkor marad a 70 ezres fizetése...

Talán néhány hónap, év múlva észhez tér és rájön, hogy semmire nem megy a jelenlegi keresetével.

2011. máj. 17. 17:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ez egy remek lehetőség és egyáltalán nem végleges, bármikor visszajöhettek és amúgy is nagyon közel van, akár a hétvégékre is hazajöhettek, és ő dolgozhatna sminkesként ott is.
2011. máj. 17. 20:01
 28/29 anonim ***** válasza:

Úristen, hát nekem is egy Hü.lye P.icsának tűnik a feleséged, már ne is haragudj!Én mennék a helyedben, szerintem is csak papucsnak tart.Mindig az van, amit ő akar.Utálom az ilyen nőket, remélem én sose leszek ilyen, vagy üssenek agyon.

24L

2011. máj. 17. 20:18
 29/29 anonim ***** válasza:

ha havi 70et vagy annyit se keresnék, akkor fogat összeszorítva még xart pucolni is kimennék a diplomámmal, pláne ha házasként jóannyámmal egy fedél alatt kéne élnem.

persze, ha visszajöttök újra meg kell teremteni az itthoni egzisztenciát, kapcsolatokat, jobb melót keresni. de ha arról van szó, hogy pár év alatt össze tudtok kaparni egy lakásra, akkor nem kérdés.

szerintem ülj le vele, mondd meg neki, hogy a közös jövőtök érdekében kimész, melózol, ő meg ha akar, akkor maradjon.

egy ilyen volumenű kérdésben ki kéne tudni egyezni, pláne, ha már házasok vagytok...

2011. máj. 17. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!