Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a feleségemet...

Hogyan vegyem rá a feleségemet, hogy borotválja a hónaljszőrét?

Figyelt kérdés
Nem túl esztétikus, pedig csak 1-2 mm, de zavar. Már próbálkoztam úgy is, hogy én magamnak tövig leborotváltam, de nem segített. Azt mondja, ha tövig leborotválja, erősödik a szőr...
2011. nov. 25. 15:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy azóta megoldódott-e a probléma, de leírom a véleményem.

Szerintem sem ízléses a hónaljszőr, ráadásul nyáron elég visszatetsző, amikor folyik róla a veríték.

Nyugodtan mondd meg neki, hogy Te sokkal vonzóbbnak látnád, ha leszedné. A borotvát viszont felejtsétek el, inkább gyantát vagy epillátort használjon, mert az tövestől szedi ki a szőrszálakat és tovább sima marad a bőr, a borotvától pedig már 1-2 nap után borostásodni kezd.

Én 11 évesen kezdtem borotválni, 15 évesen átváltottam gyantára, most 27 leszek és gyakorlatilag majdnem teljesen kikopott a szőr a hónaljamban, elég csak 5-6 hetente foglalkozni vele.

27N

2012. aug. 1. 07:02
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Álmában szedd le neki TE! :D
2012. aug. 6. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!