Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy
lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és
mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam
nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?
Érdekes, hogy az ilyen kérdéseknél mindig eltűnik a kérdező, mire kiderülne, hogy mi lett!
2013. jan. 12. 11:55
Azt nem tudom, hogy Kérdező miért tűnt el, és ez a kérdés már valószínűleg megoldódott így vagy úgy, nekem az a rejtély, hogy hogyan mernek nők ilyenben hazudni, amikor az ilyen hazugságoknak szinte törvényszerűen ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
szokott lenni a folytatása...
2013. jan. 12. 12:33
103/109 A kérdező kommentje:
sziasztok,biztos sokan kíváncsiak ,hogy mi történt,,,,Nos elmondtam ,először kiborult ,de aztán mégis velem maradt ...nehéz és rettegéssel telt több hét,hogy végülis mit szeretne.de marad.a babát már apásította ,és azt mondta ,hogy akkor is az övé.pár hét és érkezik a baba,és én mégis attól rettegek ,hogy vajon akkor hogyan tovább,valóban fogja szeretni?és elfogadja sajátjaként ,nagyon remélem ,hogy így lesz ,de majd írok róla.köszönöm mindenkinek a segítséget ,és a negatív dolgokat is,mert nyilván nem szép amit tettem ,,,,üdv
Gratulálok kérdező, te birtoklod a világ legböszmébb papucsát:D El ne engedd:P
2013. jan. 13. 18:43
".a babát már apásította ,és azt mondta ,hogy akkor is az övé.pár hét és érkezik a baba,"
Itt a buktád, hogy kamu az egész topikod.
Erről ennyit:DD
2013. jan. 13. 18:59
Utolsó, nem kell rosszindulatuskodni, a Kérdező a kérdés feltételekor - 2012-10-20 - írta, hogy 22. hetes, bizony, akkor már csak néhány hét...
Kérdező, látod, nem hiába próbáltalak erre fele "motiválni" több hozzászóláson keresztül, a legtöbb - nem 18 éves ifjú titán - férfi pont ugyanígy reagált volna, számunkra bizony ott az éles határ a kapcsolat további fenntarthatóságában, hogy őszinte volt-e a párunk avagy nem...
2013. jan. 13. 19:32
107/109 A kérdező kommentje:
105ös.a baba csak papír szerint van apásitva,mert nem vagyunk házasok.
Azért baromi érdekes az emberek hozzáállása.A bátyám az első feleségétől azért vált el,mert tehrebeejettt egy nőt(előtte is csalta fűvel-fával,csak itt becsúszott a gyerek).Elvette a terhes csajt,csinált neki mégegy gyereket,azt is csalta fűvel-fával,aztán lebukott,és az asszony kidobta.Érdekes,hogy ez a sztori senki szerint sem "gáz",hanem teljesen rendben van,merthát ilyenek a férfiak...Ja most a harmadik feleséget fogyasztja.Itt leglább nem csinált gyereket,talán már csak nem fog 53 évesen...Bár becsületére legyen az mondva foglalkozik a gyerekekkel,rendesen fizeti a gyerektartást,meg minden...
2013. febr. 4. 00:00
Ocska egy rongy vagy az ilyen notol ovjon meg minden ferfit az eg. remelem egyszer a gyerekeid is megtudjak milyen cafat az anyjuk. En gyulolom ha egy not megutnek , de te vagy az akit ha naponta osszerugdos majd a "parod" mert ugye felesegul csak nem vett el eddig se, egy szavad se lehet sot orulj neki hogy nem vert agyon a fattyuval a hasadban. Ja es no vagyok nem ferfi megpedig olyan no aki majdnem 100 % ban noparti. te vagy az aki a majdnemet kepviseli. remelem sose leszel boldog mert nem erdemled meg.
2016. jan. 10. 14:13
Kapcsolódó kérdések: