Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a páromtól"sokat hezitáltam hogy lemerjem írni, de tény, hogy megtettem, megcsaltam, és mástól várok babát. Szeretném elmondani, de fogalmam nincs, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:44
 71/109 anonim ***** válasza:
65%
son of a bitch
2012. okt. 21. 04:00
 72/109 A kérdező kommentje:
zöld szeműek vagyunk,a bió apa szintén ,védekeztűnk gumival ,nyilván nem akartam terhes lenni ,még is megtörtént .a párom azért gondolja ,hogy az ővé a baba ,mert 2hét eltéréssel volt itthol,de akkor már tudtam ,hogy terhes vagyok,abortuszt akartam ,de mivel a párom észre vette ,hogy hányok és más terhességi jeleket is,így nem engedte az ab-ét.22hetes terhes vagyok,18hete probálók ,megoldást találni ,
2012. okt. 21. 07:53
 73/109 anonim ***** válasza:
69%

tetű patkány az ilyen, nincs rá jobb szó

ha nem elég jó a párod, mért nem hagyod ott? talán mert pénzes, aztán eltartja a valagad?

ekkora nyomorékot... nem csak, hogy párt nem tud magának választani, de meg is csalja, majd annyira balf@sz, hogy felcsináltassa magát, de ha ez nem lenne elég, még a párja szemébe hazudik az első pillanattól fogva

bio apa... az, te hulladék

2012. okt. 21. 08:48
 74/109 anonim ***** válasza:
80%

Ez most komoly, hogy tanácsot adtok neki, hogy vágja át a párját? Hihetetlen emberek vannak....kérdező, mondd meg a párodnak, hogy nem az övé...tudod, az ilyen előbb-utóbb mindig kiderül, aztán vállald a következményeket.

Egyébként én is sokszor magányos voltam a férjem mellett, de eszembe nem jutott volna megcsalni emiatt, inkább megbeszéltük a problémát és mindent helyre raktunk, tudod így is lehet!

2012. okt. 21. 08:55
 75/109 anonim ***** válasza:
66%
Én szégyenemben elásnám magam...
2012. okt. 21. 09:39
 76/109 anonim ***** válasza:
70%

Én fognám magam összecsomagolnék és egy másik jó távoli városba mennék, hogy többet ne árthassak a páromnak. Írj egy levelet az igazsággal és ne keresd többé.

Én legalább is soha de soha nem tudnék a Párom szemébe nézni, ha képes lennék félremenni...

24N

2012. okt. 21. 10:00
 77/109 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező (#72), akkor már bocs, de ezt alaposan elszúrtad, addig hezitáltál, amíg kicsúsztál az ebben a kérdésben még optimálisnak tartható megoldásokból, amiből kettőt ismerek:

A legoptimálisabb persze, ha az ember időben, amikor még van döntési helyzet elmondja a párjának, hogy mi a helyzet, és elfogadja az ő döntését. A második helyezett meg a művi abortusz, amiről viszont nem további kárt okozva, és a lebukás minimális veszélyével lehet azt mondani, hogy elhalt az embrió, azért volt rá szükség... n.b. a két dolog csak a fizetendő összegben különbözik, sem maga a műtét, sem az utána való szabályok nem mások.

Na mindegy, ez a hajó már elment, és ez viszont 100%-ig a te hibádból.... most már csak az marad, hogy minél hamarabb tisztázd vele, mert így csak minden nappal egyre jobban kihasználod és becsapod őt, minden nappal egyre rosszabbá válik a helyzet... azért mostanra már megtanulhattad volna, hogy az idő húzásával ez a probléma nem javul, hanem egyre kritikusabbá válik, egyre nő a várható robbanás nagysága... ugye én is férfiből vagyok, és voltam is ha nem is ilyen, de picikét hasonló szituban, engem csak a terhesség tényét illetően csaptak be anno egy előző kapcsolatomban. Szóval azt mondom, hogy ha a te férjed helyzetében lennék, valszeg az történt volna, hogy ha az első pillanatban megtudom, mi az igazság, akkor valszeg ragaszkodtam volna az abortuszhoz, és valszeg egyből abbahagyom a külföldi munkát akkor is, ha ez anyagi veszteséggel jár, de a családomat nem borítom a dolog miatt. Ha most tudnám meg, akkor valszeg válnék, de még nem gyűlölettel, a két gyerekkel megmaradna a kapcsolatom. Ha a születés után derülne ki, akkor meg valszeg a minimum az lenne, hogy hátra se néznék, egyikötökre sem lennék kiváncsi a továbbiakban, azt is el akarnám felejteni, hogy léteztek. De mondom, ez a MINIMUM - és ahogy írtam, volt a magyar kriminalisztikában olyan eset, ahol az agresszívabb természetű átvágott férj egyszerűen átvágta a nő és a gyerek torkát...

Szóval légyszi ne húzd tovább az időt Kérdező, mert erre eddig is csak ráfizettél, és ezután is csak nagyobb és büdösebb lesz az idő múlásával az a xarkupac, nem fog eltűnni csoda folytán...

2012. okt. 21. 10:18
 78/109 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan fontolja, hogy felnevelteti a férjével a kakukkfiókát? Jézusom, úgy vágnálak ki, mint macskát szarni... Értetek gürizik, és ezt kapja? Jézusom...
2012. okt. 21. 11:02
 79/109 anonim ***** válasza:
29%

Most komolyan valaszolok szerintetek hany gyerek nott fel csendben mint kakukfioka?Meg az anya sem tudta a postase vagy az apae a gyerek.

Van egy nepi mondas,,mindegy melyik kakas kukokérolta az en tyukom tojta,,

Regen falun ismert volt a berapa szerepe ahol a ferfi meddo volt Legtobszor egy szomszedos falubol kertek fel egy ferfit aki besegitett a nemzesbe.( forras:Minden dolgok kezdete cimu konyv)

Ne iteljetek ne dobaljatok sarat az ember esendo mindenki hibazhat egyszer eleteben.Inkabb megoldasokkal gyertek.

2012. okt. 21. 11:09
 80/109 anonim ***** válasza:
7%

Szep volt 79.

78-as ne legyel ennyire biztos benne ha a parod az egyeduli titok tudoja es megtartana a gyereket Te rajonnel hogy nem a tied! Tehat ki sem dobnad.... soha nem jonnel ra ha a parod nem akarja hogy ragyere! :-)

2012. okt. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!